A legjobb beauty kalendárok idén decemberre

Az adventi időszak egyet jelent az egyik kedvenc gyermekkori emlékünkkel is, a kalendáriummal! Na de a finom csoki helyett most már a szépségápolás kerül előtérbe, elvégre nők vagyunk!

Szerencsére erre a márkák is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek és egyre több kínálatban találunk beauty kalendáriumot. Most csak azokat mutatjuk meg nektek, amelyek itthon is elérhetőek, hiszen pénteken elindul az ablakok bontogatása, még lesz időtök beszerezni. Vagy elküldeni a kedvesnek, hogy idén naaaaagyon vágytok egy beauty adventi naptárra!

The Body Shop

Elsők között volt, aki itthon is bevezette ezt a fajta kalendáriumot, így évente megismétli ezt a jó szokását. A márka termékeit ismerve tele van mindenféle jótékony termékkel és remek smink kellékekkel is.

tbskal

Lush

Szintén az a márka, amelyik bárkinek megfelelő lehet akár ajándékba is, hiszen a termékeik világszinten elismertek és tele vannak natúr összetevőkkel. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy már a doboz is olyan illatos, hogy nem győzzük majd kivárni az összes napot!

12days

Makeup Revolution

Ennek több változata is elérhető a Pink Panda weboldalon és igazi kincsesláda a smink szerelmeseinek! A márka minőségével sincsen gond, a sminktermékei mindig rendkívül sokoldalúak, egy ilyenre érdemes lehet lecsapni.

makeup

L’Occitane

Itthon még mindig nem örvend akkor népszerűségnek a márka, mint külföldön, pedig ez az egyik legkedvezőbb áru kalendárium is. Tökéletes annak, aki még nem ismeri annyira a termékeit, mivel így kipróbálhatja őket kisebb kiszerelésben és eldöntheti, szüksége van-e a teljes kiszerelésre. ITT le is csaphatsz rá!

locc

 NYX

Az üzletekben idén is lecsaphatunk egy, a tavalyihoz hasonló kalendáriumra, amely ebben az évben is 24 rúzst fog tartalmazni. Tekintve, hogy mindenki odavan a NYX folyékony rúzsaiért, kell nekünk!

 nyxk

Yves Rocher

Az egyik legjobb azon márkák közül, amelyek megfizethetőek, a termékeik mégis minőségiek és nehéz beléjük kötni. Éppen ezért az YR adventi kalendáriumát is érdemes lehet beszerezni, illatokból biztos nincs hiány benne!

calendario-avvento-beauty-2017-yves-rocher

DM saját márkák

Idén Trend It Up, Balea és Alverde kalendáriumokra is lehet vadászni a legnagyobb DM üzletekben! A jó hír az, hogy nagyon kedvező az áruk, így bárki kipróbálhatja a bontogatás örömét.

 

 Bízunk abban, hogy találtok még az üzletekben és a webshopokon, ezért amint a cikk végére értetek, reméljük már rohantok is a kiszemelt ajándékcsomagért!