A legjobb fesztivál frizurák

Már javában tart a június, mindjárt itt a Balaton Sound, majd a 25. Sziget sincs már messze, így ideje felkészülni a fesztiválokra, minden tekintetben. A külsőnk kulcsfontosságú szereppel bír manapság ezeken a rendezvényeken, ezért illik arra is odafigyelni!

Míg sokan hanyagolják a sminket, mivel a nagy melegben úgyis kifényesedik, lefolyik és beül a ráncokba, addig a hajakra fektetnek nagyobb hangsúlyt, hiszen ha megfelelően rögzítjük, kibírják a legvadabb tombolást is. Nem kell megállni a copfba kötött hajviseletnél, ideje továbbmenni és megtalálni a legmenőbb stílust!

A fonatok kétségkívül a legstrapabíróbb választások, így kezdésnek azokból mutatunk pár remek ötletet, bár a nagy részével lehet nem mondunk újat, de hátha van, akinek segítenek majd ezek a tippek.

Koszorú fonat

A legfontosabb ilyenkor, hogy az arcunk körül ne maradjon haj, hiszen ha izzadunk, nem fog jól mutatni. Ehhez a hajvonalunk mindkét oldalán válasszunk le egy-egy vastagabb sávot, majd kezdjük el fonni a tarkó irányába. Amikor középen találkoznak, rögzíthetjük hajgumival, de egybe is fonhatjuk a két tincset, így még biztosabban tart majd a frizura. A leengedve hagyott hajat fújjuk be hajszínezővel és kész a bohém, nőies hajviselet!

kos

Korona fonat

Az előzőnek egy kicsit továbbgondolt változata. Többféleképpen elkészíthető, a lényeg, hogy itt egy fonatot indítunk el valahonnan, majd azt körbevisszük a fejünkön úgy, hogy mindig adunk hozzá egy keveset. Tűzzünk bele néhány virágot a hangulat kedvéért! Hogy biztosan értsétek, miről beszélünk, itt van egy videó is.

Fonott hajpánt

Újabb szuper, mutatós ötlet az elől lévő tincsek eltüntetésére. Válasszunk le a hajvonalunkból egy közepesen vastag sávot egyik fülünktől a másikig, majd egyszerűen fonjuk be úgy, mint ahogyan azt a korona fonatnál is, mindig adjunk hozzá egy keveset. Ha végigfonjuk a tincset, egyszerűen hagyjuk lelógni az arcunk mellett, de el is tűzhetjük a hajunk hátsó rétegei alá.

hajp

A kontyoknál ügyelni kell arra, hogy elegendő hullámcsattal rögzítsük, de egyébként ezek a hajviseletek is jól bírják a strapát.

Dupla

Minden hasonló cikkünkben szerepel, de egyszerűen nem lehet megunni! Készíthetjük két fonatból, csak a felső hajrétegből vagy variálhatjuk is, egy fesztiválon senki nem fog furcsa szemekkel nézni, ha az egyik gombóc a fejed tetején be van fonva a másik pedig csak össze van tekerve.

Elő a hajfánkkal!

Bizony, ez a kis eszköz itt is hasznunkra lehet, ha nem szeretnénk 5 percenként csekkolni a kontyunkat. Ezzel megfelelően tudjuk rögzíteni a hajunkat és a formáján sem kell sokat alakítanunk. Ha elfogadtok egy jó tanácsot: minél magasabbra a fejtetőn és néhány tincset fonjatok be előtte!

hf

Akinek nincs ideje/kedve/kézügyessége a fenti frizurákhoz, annak sem kell lemondania a menő hajviseletről, van mivel feldobni az egyszerű hajat is!

Haj piercing

Az idei legnagyobb sláger lesz! Karikák, apró függők és medálok. Ezeket beletehetjük egy egyszerű, hármas fonással elkészített tincsbe vagy egy copfba is, így máris egy trendi frizurát kapunk, ami illik egy fesztivál hangulatához.

hajpi

Virágok

Az élő virág nyilván nem a legjobb választás, mert ebben a melegben rögtön elfonnyad, de gyönyörű művirágokat lehet már kapni a boltokban, illetve a koszorúk is trendik évek óta. Tűzhetsz 1-2 szálat a hajadba, ha nem szeretnél egy egész kerttel a fejeden mászkálni, de ha egyszerűen meg akarod oldani, válassz egy virágos hajpántot és kész is a fesztivál frizura.

koszorú

Csillámpor

Ezt azoknak ajánljuk, akik nem bánják, ha a fesztivál végén legalább ötször hajat kell mosniuk, hogy biztosan tiszta legyen. Viszont brutál jól mutat nappali és éjszakai fényben is! Vállald be és zsebeld be a bókokat!

ghair

Kendők

Nem csak stílusos kiegészítők a hajban, de remekül párosíthatjuk az oufithez is! Köthetjük egy kész konty köré, belefonhatjuk egy tincsbe vagy leengedett haj esetén használhatjuk fejpánként is, ez csak rajtunk, illetve a napi frizuránkon múlik.

hk

Nos, elegendő ötletet adtunk ahhoz, hogy kihúzd a fesztivál szezont? Készítsd el a fenti ötletek mindegyikét, így garantált a változatos megjelenés!

A képek forrása: Pinterest