A legjobban öltözött sztárpárok

Nincs is szebb egy gyönyörű ruhánál, egy hozzá passzoló magassarkúval és a gondosan kiválasztott táskával. Ám mégis a legszebb “kiegészítő” nem más, mint az a bizonyos plusz egy fő! Hiszen a szerett férfi oldalán tündökölni mégis jobb érzés, mint magányosan! Mutatjuk a sztárvilág legstílusosabb párjait!

Kimye

Listánk elején természtesen Westék szerepelnek, róluk nem lehet bizonyosan tudni melyikőjük tölt el több időt a tükör előtt, bár a napokban ez nem kérdés.. Az összeöltözés fogalmát sikerült nekik mesterfokra fejleszteteni, melyet egy egész cikken keresztül részleteztünk itt.

Chrissy Teigen és John Legend

A múlt hétvégi American Music Awards-on történő villantás után kissé megkérdőjelezhető volna létjogosultságuk a listán, ám tekintettel, hogy még a legjobbak is hibáznak néha, ráadásul Chrissy még elnézést is kért azoktól a rajongóktól, akiknek felkavarta lelki világát a “hooha” villantás- ahogyan ő fogalmazot, mi elnézzük ezt a kis bakit. A villantást leszámítva minden jeles alkalom esetében jó eséllyel pályáznak a legstílusosabb sztárpár címre, nézzétek csak:

Behati Prinsloo és Adam Levine

Adam Levine-től igencsak nehéz sármosabb férfit találni manapság, akinek egyaránt jól áll a csapzott rocker és az elegáns kinézet is. Kedves felesége, modell lévén, pedig igazán tudja mikor mit kell felvennie, hogy az eredmény szemetcsalogató legyen!

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Általában kissé kellemetlen a szituáció, ha a férfi az alacsonyabb, viszont Rosie és Jason ezt is elegánsan tudják viselni. Jasontől nem áll távol az öltönyös kinézet, hiszen már nem egy szerep kedvéért láthattuk így. Mintha Barbie és Ken kelt volna életre, nem így gondoljátok?

Amal és George Clooney

George Clooney mérhetetlen sármja és eleganciája minden bizonnyal már édesanyáinkat is elbűvölte. Amikor felröppentek a hírek a párosról, egy cseppet sem volt meglepő, hogy egy ilyen kifinomult stílusú hölgy mellett lelte meg a boldogságot, mint amilyen Amal. Együtt pedig ők a stílus megtestesítői!

Bechkamék

Amióta Victoria belevágott a divatiparban, nemigen jelenik meg ízléstelen szettben, jeles példája ő annak, hogy a stílus igenis tanulható! A komoly üzeletasszony imidzset nagyon jól általálta! És igen… teljesen mindegy, hogy David mit visel, neki aztán tényleg minden jól áll! Egyetértetek?

Mr. és Mrs. Reynolds

A Pletykafészek című sorozat óta, habár már sikerült levetkőznie Blake Lively-nek Serena karakterét, a divatiktátor tulajdonsága viszont megmaradt. Nem alaptalanul, hiszen debütálása óta az előbb említett sorozatban, szinte minden jeles vagy kevésbe jeles alkalommal hibátlan szettben pompázik, ráadásul még a streetstyle megjelenéseivel sincsenek komoy gondok, sőt. Ehhez pedig pár éve társult a legcsodásabb “kiegészítő”, aki nem más, mint Ryan Reynolds!

Ti kikkel egészítenétek ki a listát?