A legötletesebb Valentin-napi ajándékok

Az ajándékozásra természetesen az év bármely napja tökéletes lehet, de ez a nap mégiscsak a szerelmeseké, amikor túlzásba esés nélkül lephetjük meg párunkat.

Valószínűleg – főleg, ha régóta együtt vagytok – már ellőtted a legjobb ötleteidet vagy éppenséggel még tartogatod őket valami jóval különlegesebb alkalomra. Néha a legkézenfekvőbb dolgok sem jutnak eszünk, néha pedig már ott tartunk, hogy befizetnénk kedvesünket egy űrutazásra. Nos, hogy elkerüljük a két végletet és a kettő között megtaláljuk a legjobb meglepetéseket, jöjjön néhány ötlet!

Élményvezetés

Minden pasit vonz a versenyautók világa, ha bevallják, ha nem, ezzel nem árt tisztában lennünk. Ma már szerencsére rengeteg lehetőséget találunk arra, hogy egy ilyen élménnyel lepjük meg a szerelmünket, aki oda meg vissza lesz majd érte. Szervezzetek köré egy teljes közös napot és felejthetetlen lesz mindkettőtök számára! Ez egy kicsit kakukktojás meglepetés, mert a többi saját kezű, de ezt nem hagyhattuk ki!

www.eljamanak.hu
www.eljamanak.hu

 

Szexi kaparós

Na nem maga a sorsjegy mutat dögösen, hanem amit nyerhet! Készíts saját lapot egyedi mintával, vagy ha nincs elég kézügyességed, nyomtass egyet. Szív formákba írj bele 18+-os nyereményeket, majd fedd be a szíveket gyertyaviasszal, így le fogja tudni kaparni. Kitalálhatsz hozzá szabályokat is, hogy még izgalmasabb legyen. Ugyanezt kivitelezheted zsírkrétával és festékkel is, de ehhez lamináld le a lapot.

sj

Mondd el!

Na persze, mennyire különleges…. Nos, ha a mi módszerünket választod, az lehet. Keress egy Scrabble társasjátékot, válogasd ki belőle a megfelelő betűket és egy képkeretbe ragassz fel szerelmes és rátok jellemző szavakat. Örök emlék lesz majd a falon és mindig eszébe fog jutni, mennyire szerencsés.

scra

Kockáknak

Hallottál már a QR kódról? 100 %, hogy igen. Nos, ha van egy kedvenc képetek, zenétek, videótok a neten, akkor generálj hozzá ITT egy QR kódot. Nyomtasd ki egy keményebb papírra, de ha még egyedibbé tennéd, rajzold meg, NAGYON pontosan vagy tedd ki legóból. Rakd keretbe és add oda neki, hogy olvassa be. Imádni fogja és amikor csak kedve tartja, bármikor megnézheti majd, mit kapott tőled idén a szerelmesek napjára. Nekünk ez a kedvencünk!

qr

Csoki, csoki, csoki!

Ha csak valaki nem sós párti, akkor ezzel soha, semmilyen körülmények között nem lőhetünk mellé. Na, de hogy ötletes és különleges legyen, rendezd őket tortává! Az alap lehet doboz vagy adhatják maguk a csokoládék is, ez rajtad áll. A belsejét aztán töltsd meg a legízletesebb kedvenceivel és rejthetsz közéjük meglepetést is. Garantált a siker!

kin

A képek forrása: Pinterest