A legrémisztőbb Pennywise sminkek október utolsó napjára

Közeleg az október utolsó napja, amely itthon is egyre inkább összeforrni látszik a halloween ünnepével. Ilyenkor mindenki belebújhat valami ijesztő jelmezbe, idén pedig mi lehetne menőbb, mint Pennywise külsejét magunkra ölteni!

Míg tavaly minden második ember Harley Quinn jellegzetes sminkjét és frizuráját választotta a film aktualiása miatt, úgy idén az AZ című film bohócát, Pennywise-t a legjobb megtestesíteni! Több formában, nagyon és kevésbé ijesztően is meg lehet valósítani a rá jellemző sminket, ezért mutatunk nektek néhányat inspirációként. Válasszátok azt, amelyik a legjobban tetszik és ügyeljetek arra is, amikor valamelyik mellett leteszitek a voksotokat, hogy meg is tudjátok valósítani.

A csajos változat

Ki mondta, hogy egy ijesztő sminkbe nem lehet csillámport csempészni? Az arcán húzódó, jellegzetes piros mintát dobd fel úgy, hogy műszempilla ragasztót viszel fel rá és abba ütögetsz csillámport, glittereket vagy köveket! Így megmaradsz nőcisnek úgy is, hogy közben rémisztő is vagy! A szemsminked legyen erőteljesen füstös és ha elég bevállalós vagy, a hajad is befújhatod narancs színűre.

Jessica Rabbit who? 🎈

123.2k Likes, 706 Comments – mykie (@mykie_) on Instagram: “Jessica Rabbit who? 🎈”

 

Véresen

Hagyjuk a csajos vonalat, elvégre halloweenről beszélünk! Készítsd el a bohóc alap sminkjét, amit aztán el kell maszatolnod! Ennek érdekében nem csak az ajkaidra, de az arcodra is krémes termékeket érdemes használni, a legjobb az erre használható arcfesték. Miután készen van, az ujjaid vagy egy ecset segítségével mosd el a piros részeket, így lesz igazán ijesztő a végeredmény, mintha éppen most ettél volna meg valakit!

BEEP BEEP Richie! They ALL float down here. When you’re down here with us, you’ll float too! 🎈#makeupbyzainaciara

424 Likes, 23 Comments – Zaina Ciara 🖤☾🦇👽 (@zainaciara) on Instagram: “BEEP BEEP Richie! They ALL float down here. When you’re down here with us, you’ll float too!…”

A maszkmestereknek

Ha igazán profi szinten űzöd már a sminkelést, akkor ez lesz a neked való feladat! Az egész arcodat alapozd fehérre, árnyékolj a minél élethűbb hatás kedvéért, fess ráncokat és gödröcskéket az arcodra. A hegyes, sárga fogakat pingáld fel az ajkaidra, használj kontaktlencsét, majd az egész megkoronázásaként fröcsköld tele az arcod piros és fekete pacákkal, ezzel megidézve a vért és a koszt!

Legyen két arcod!

Az elmúlt években vált igazi trenddé, hogy csak az arc egyik felé maszkolják, míg a másik felén egy egyszerűbb sminket készítenek el. Ez jó ötlet lehet akkor, ha szeretnéd, hogy még felismerhető legyél, de kísérletezni is akarsz a sminkkel. Válaszd ketté az arcod egy fekete vonallal, majd satírozd el, hogy 3D-s hatást keltsen. Az egyik feleden elevenítsd meg Pennywise vonásait, a fent bemutatott sminkek bármelyikével, emberi arcod pedig hangsúlyozd úgy, ahogyan szoktad. Ütős lesz!

Végezetül itt egy tutorial, amely a leginkább hasonlít a filmben megjelenített Pennywise külsejére!