A legrosszabb randitippek, amiket ne fogadj meg

Az ismerkedési folyamat mindig nagyon izgalmas. Természetes, hogy a legjobb formánkat szeretnénk nyújtani, és az is, ha előtte felkészülünk arra, hogy ez megvalósulhasson.

Sokszor kapunk hasznos – és kevésbé értékes – tanácsokat, hogyan is viselkedjünk a kiszemeltünkkel a legjobb hatás elérése érdekében. Mi most az utóbbit ragadtuk ki, vagyis azt, hogy mik azok a randi tippek, amiket semmiképpen se fogadj meg! Főleg, ha az első randira készülsz!

raw

Legyél sejtelmes, és ne add teljesen önmagad!

Az első résszel nincs is nagyon probléma, hiszen nem baj az, ha nem játszod el az összes kártyádat az első találkozás alkalmával! Az első randevún még nem ismerhetitek meg egymást teljesen, éppen ez a szép benne, hogy ezután kölcsönösen vágyhattok egymás társaságára és többet szeretnétek megtudni a másikról! Viszont a tanács második részét teljes mértékben felejtsd el! A lényeg, hogy legyél természetes, és mindig add önmagad! Hiszen ha egy álca mögé bújsz, hamis illúziót fogsz kelteni, ami később csalódást okoz. És ne feledd, a jövendőbelid nem egy álcába szeretne szerelmes lenni – hanem beléd!

tina

 

Ha az első randin lefekszel a fiúval, sokkal jobban fog hozzád vonzódni a későbbiekben!

Hazudnánk, ha kijelentenénk, hogy a férfiaknak nem fontos a testiség –  mint ahogyan a nőknek is az. Viszont az egyáltalán nem igaz, hogy azzal vonzóbbá válsz, ha az első találkozás alkalmával az ágyában kötsz ki. Sőt! Legyen tartásod, és ha tényleg komolyan gondolod a sráccal, várd ki a megfelelő pillanatot, amikor már megvan a megfelelő ismeretségi alap köztetek, mert hidd el, semmivel sem leszel elkésve akkor sem!

 cita1

Legyél nagyon távolságtartó!

Sokan azt vallják, hogy vonzó egy férfinak, ha eljátsszuk a „nehezen megkapható” lány szerepét, mert akkor az arra serkenti őket, hogy küzdjenek értünk. Nyilvánvalóan, nem kell az első adandó alkalommal odaadnod magad a kiszemeltednek, ahogyan azt említettük is. Viszont fontos, hogy lássa, hogy nyitott vagy irányába, és téged is érdekel az ő személye.  Ha elérhetetlennek mutatod magad, és semmilyen érdeklődést nem mutatsz iránta, csak az ellenkezőjét váltod ki. Hidd el, meg fog hátrálni…

wine-gif

Tedd féltékennyé, hogy lássa, másoknak is kellesz!

 „Mesélj neki az exeidről, azokról a srácokról, akik írogatnak neked, ki hova vitt téged randevúzni, és mit kaptál tőlük!” Biztosan sokan kaptak már ehhez hasonló tanácsokat, ami arra buzdít, hogy mutassuk meg a leendőbelinknek, milyen sokan esedeznek értünk. Viszont jobb, ha ezt az egészet gyorsan kitörlöd a fejedből! Ezzel semmi jót nem lehet elérni, sőt, azt fogja látni, hogy még mindig nem léptél túl a volt barátodon. Vagy azt, hogy nem rá koncentrálsz, hanem kikacsingatsz közben több férfi irányába is… És gondolj csak bele! Neked hogy esne mindez fordított esetben?

2610ic46ae9e531819fe7