A legsikeresebb magyar modellek, akikre a világ is felfigyelt már!

A modellek élete, a tévhitekkel ellentétben nem mindig csupa pompa és csillogás. Kőkemény munka, alázat és nagyon gyakran egy nagy adag bátorság is kell, hogy a legnagyobb divatházak felfigyeljenek a castingokon a modellekre.

 

A magyar modellek között is akadnak jópáran, akik nemzetközi sikereket is magukénak tudhatnak. Munkájuk gyümölcse beért és szebbnél szebb kampányokban és címlapokon láthattuk őket viszont. Jöjjenek hát a mi nagy kedvenceinket.

 

Mihalik Enikő

Enikőt 15 évesen fedezték fel, azóta pedig meghódította Amerikát is, ahol jelenleg is él. Gyakran hazalátogat, többek között hazai divateseményekre, de nemrég D. Tóth Kriszta is interjút készített vele, ahol bepillantást nyerhettünk abba, hogy Enikő hogyan látja magát, az életét és néhány korábbi élményéről is beszámolt. Enikő is vonult már a Victoria’s Secret égisze alatt, reméljük nemsokára viszont látjuk Őt is a kifutón. Gyakran láthatjuk magazinok címlapján, illetve kampányokban is, mint például a Gucci, Kenzo vagy éppen MaxMara kampányaiban. Az idei évet a Peter Dundas alapította Dundas márka divatbemutatóján nyitotta meg, ahol egy gyönyörű kék ruhában kápráztatta el a közönséget.

IMG_20190113_154938

Palvin Barbara

13 éves korában fedezték fel, miközben Budapest utcáin sétálgatott, azóta pedig karrierje töretlenül ível felfelé és a tavalyi évet elnézve, sikereiről az idei évben is hallani fogunk. Fiatal kora ellenére, nyilatkozataiból is látszik, hogy komolyan gondolkodik a világról és tudatosan próbálja ki magát az új dolgokban is, mint például a színészkedés. Híresebb címlapjai között említhetjük az ELLE, a Vogue és a Galmour címlapokat is, de talán a tavalyi Victoia’s Secret kifutóra való visszatérése kapta a legnagyobb figyelmet az elmúlt évben. Az idei év első napjain a márka több új kollekciós kampány képet is közölt, amin bizony Barbi szerepelt, így nagy esélyt látunk arra, hogy az idei évben még szorosabbra fűződik Barbi és a márka közötti kapcsolat, aminek remélhetőleg pozitív következménye lesz az évvégi bemutatón való szereplése is.

Kondás Kata

Kata jelenleg New Yorkban él és dolgozik, közösségi oldalán gyakran láthatjuk, hogy több magyar modellel is kapcsolatban áll, köztük Mihalik Enikővel. A modellkedés mellett nagy hangsúlyt fektet a sportolásra, tavaly lefutotta az amerikai maraton 42 km-es távját, így bátran kijelenthetjük, hogy ő a fiatalok méltó példaképe lehet. A hazai esküvői ruhamárka, a Daalarna folyamatosan együttműködik Katával, gyönyörű anyagai elsősorban a New York-i közönségnek készülnek, de a hazai anyagokban is feltűnnek a vele készült kampányfotók. Karakteres, de mégis kifinomult arca remekül illeszkedik a márka stílusához. Kíváncsian várjuk, melyik kampányban láthatjuk legközelebb Katát!

kondás

Axente Vanessa

Vanessa fiatal kora ellenére maga a megtestesült niőesség. Nem is csoda, hogy a nagy divatmárkák felfigyeltek rá. Kisugárzásának köszönhetően a divathetek sztárja, de rengeteg kampányhoz adta már az arcát is. Jean Paul Gaultier, DKNY, Calvin Klein… csak, hogy néhány nevet említsünk, akik örömmel dolgoznak együtt a magyar modellel. Vanessa év elején egy csodás posztban tudatta követőivel, hogy eljegyezték, így örömmel várjuk az esküvő dátumat, illetve, hogy láthassuk csodás ruháját, amit a nagy napra választ majd!

axente

A magyar szépségek listája azonban nem teljes. Rengeteg fiatal tehetség várja, hogy berobbanjon a divatvilág legnagyobbjai közé és kemény munkájuk elhozza a várva várt sikert. Bízunk benne, hogy a régiek mellett, új arcokat is láthatunk majd a közelgő divatheteken! 😊