A legstílusosabb família: Beckhamék

Ha a stílusos család szóösszetételt halljuk nem sok ember van, akinek nem a Beckham família jutna elsőként eszébe. A fantasztikus focistából az egyik legfelkapottabb reklámarccá vált, David; az egykori “Posh Spice”, akinek mára már hollywood-i sztárok viselik kreációt, Victoria; a Burberry divatház legfiatalabb modellje, Romeo; az igazán stílusos Brooklyn és Cruz, valamint a család legfiatalabb tagja, a minifashionista Harper Seven saját nemükben mind-mind stílusikonnak számítanak.

Öltözködésüket rengetegen utánozzák, rajongóik a világ minden pontján megtalálhatóak és az évek múlásával a szinte sosem mosolygó, Victoria is mindenki számára egyre szimpatikusabbá válik. A Beckham család története igazi sikersztori. De miben rejlik a titkuk? Ezt próbáljuk most kicsit bemutatni David Beckhamtől, egészen a család legkisebb tagjáig, Harper Sevenig.

davidandvictoriabeckhamatlaxwiththeirkids

David Beckham

david-beckham-hair-2012-13

Az abszolút férfi stílusikon! Amit felvesz, amilyenre vágatja a haját, amit magára tetováltat pár héten-hónapon belül ezrek kezdik utánozni. Ha őt kérdezik Jared Letot nevezi meg a legstílusosabb férfiként, de nekünk mégis ő marad a favorit. Pár divatbakit leszámítva, mindig kifogástalan a megjelenése és mára igazi ikon lett.

1997-ben kezdte el magát stílusikonná kinőni, ekkor jött össze, a már akkor is divatmániás, Victoria-val. Mivel akkoriban a világ legjobb futballistái közé tartozott, így mindig a figyelem középpontjában volt. Elsőként hozta divatba a félhosszú, melírozott hajat, a “mohikán” frizurát, a sapkákat és a dupla gyémánt (szélesebb körökben, inkább csak annak tűnő) fülbevalókat, valamint a rózsafüzér viselést. Ezeket mondjuk ki is hagyhatta volna karrierjéből. Napjaink divatját is nagyban  meghatározza, mégis mit gondoltok kitől indultak a hatalmas órák és a meleg, barnás árnyalatú nadrágok? Persze, hogy tőle.

Azt, hogy arcával mindent el lehet adni, azt az is bizonyítja, hogy a Pepsitől kezdve, a Motorolán és Vodafone-on át, Armani alsókon keresztül, egészen az olyan luxustermékekig mint a Breitling-órák, rengeteg dolgot reklámozott. Most pedig már 2 szezon óta a H&M “bodywear” arca. 1997-től szinte minden irányt kipróbált, volt laza, volt elegáns és igazi divat fanatikus is, de mára ő lett maga a STÍLUS.

david2 david1

Victoria Beckham

victoria-beckham-for-glamour-september-2012-03

Az egykori Spice Girl, Victoria nem volt ám mindig ekkora stílusikon, mint manapság. Davidhez hasonlóan ő is jó pár mellényúlást tudhat maga mögött, de ezt mára “kinőtte” és olyan stílusos lett, hogy ezeket a bakikat már senki nem róná fel neki. A miniszoknyák, a flitteres, olykor számokkal kisebb ruhák után mára a hétköznapi elegancia mintaképévé vált. Posh Sipce-ból kitartó munkával a New York-i divathét ünnepelt tervezőjévé avandzsált.

A divatrajongókat először 2004-es saját farmerkollekciójával célozta meg, majd 2006-ban jöttek a saját parfümök, napszemüvegek és 2008-ra már szinte teljesen kiépült a Victoria Beckham brand. 2007-ben  a Galmour “Az év nőjének” kiáltotta ki, 2011-ben pedig már “Az év divattervezőjének” választották a British Fashion Awardson. Kollekcióira az általa is képviselt “városi sikk” jellemző, letisztult szabásvonalak, kevés minta, egyszerű és egyszerre különleges ruhák. Victoria hozta divatba anno a rövid hajat, majd a bubi frizurát, az oversized napszemüvegeket, táskákat és részben neki köszönhetjük a platformos cipők iránti rajongásunkat is. Az ő esetében mindig nagy betűvel írjuk a STÍLUS szót.

victoria1 victoria2

Brooklyn, Romeo és Cruz

Celebrities At The Lakers Game

A srácok legnagyobb példaképe az apukájuk, így stílusban is őt követik. Brooklyn például mindig Davidhez öltözik és tuti, hogy a suli minden csaja bele van esve a legnagyobb  Beckham fiúba. És hogy a papa a követendő példa számukra, még az is bizonyítja, hogy Romeo még apja “Harper” tetoválását is utánozta, amit sokan igazinak is hittek. Romeo egyébként már most elszánt divatrajongó, a Burberry tavaszi kampányának arca és kezd saját imidzset kialakítani, melyben a Los Angeles-i rapperek stílusa keveredik a laza eleganciával. Sőt már saját napszemüveg márkája is van. Igen, ezt jelenti ha az ember beleszületik a divatba. És végül még itt van nekünk Cruz Beckham, a 8 éves srác kétségkívül a család legszínesebb tagja, már ami az öltözködést illeti. Mindig visel valami élénk színű cuccot, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Ha pedig együtt a család mindenki összeöltözik mindenkivel, ez ám a divat iránti elkötelezett rajongás. Davidnek lassan át kell adnia helyét fiainak, akik szerintem, nemcsak apjuk stílusára, de sikerességére is hajaznak.

1352149567_victoria-beckham-harper-beckham-brooklyn-beckham-zoom-horz

romeobeckhamvictoriabeckhamromeohead4n3mkriml2hl-horz

cruz

Harper Seven

becksdivat2

Már születése előtt mindenki tudta, hogy igazi minifashionista érkezeik személyében a világra. Harper Seven több lista szerint a legstílusosabb “celeb gyerek”, a My1stYears /Nagy-Britannia legjelentősebb babaholmikat gyártó cége/ reklámarcnak szerződtetné és mindemellett már 1 évesen a New York-i divathéten nézhette végig anyukája bemutatóját. Sokan gondolták, hogy Vic,  Suri Cruise példáján felbuzdulva fogja öltöztetni kislányát, ami szerencsére nem így lett. Persze, mint minden anyuka szívesen aggatja rá a legszebb ruhákat, de mindezt úgy, hogy a kényelem is fő szempont. Harper természetesen már most a legnagyobb luxusmárkák ruháit hordja: Burberry, Stella McCartney, Chloe és Marie Chantal kreációk alkotják a kis hercegnő gardróbját. Már most vannak kedvenc kiegészítői, amik nem designer táskák, hanem cuki hajpántok és csattok. Annyira aranyos!harrrrrrp