A legszebb eljegyzési videók, amelyektől potyognak a könnyeink

Mindannyian vágyakozunk az álomszerű lánykérésre, amikor életünk szerelme összeszedi minden bátorságát, és felteszi a nagy kérdést, amire oly régóta vártunk.

Természetesen addig mindenkinek szabad álmodoznia, vagy akár együtt örülnie más örömének. Van valami torokszorító és szívet facsaró érzés abban, amikor Youtube-on böngészve olyan videókra akadunk, ahol azt látjuk, hogy a férfi heteken, akár hónapokon keresztül energiát nem sajnálva készült a lánykérés nagy pillanatára. Ez mindig bebizonyítja, hogy léteznek még igazi lovagok a földön, akik teljes odaadással tudnak egy ilyen romantikus cselekedetet letenni az asztalra. Megmutatjuk nektek személyes kedvenceinket, egyúttal pedig reméljük, hogy nektek is olyan kedves pillanatokat okoznak ezek a videók, mint nekünk is.

Matt and Ginny – a mozis lánykérés

Igazi klasszikusnak számít ez a videó a maga 33 milliós megtekintettségével. Azt nem tudjuk, hogy 2011 előtt kinek a fejéből pattant még ki az a megoldás, hogy filmelőzetes segítségével tegye fel a nagy kérdést, de az biztos, hogy Matt remek ötletet adott ezzel másoknak, mert ezt követően később sokan kérték meg így szívük választottjának a kezét. Az előzetes minősége kiváló, annyira, hogy először fel sem tűnik a lánynak, hogy mi folyik itt valójában.

Dean és Jennifer – a 365 napos

Ha valamibe sok energia lett fektetve, akkor az ez a lánykérés. Dean 1 éven keresztül minden nap megkérte a lány kezét egy kézzel írott tábla segítségével, egészen a lány születésnapjáig bezárólag, amikor Arubában nyaraltak a családdal. Ekkor ültette le őt a hotel bárjába a tengerpartra, és nézette meg vele a 365 darab videót, amit a lány természetesen sírva nézett végig. A videó végén Dean ott állt a lány mögött az utolsó táblával, letérdelt elé, és megkérte a kezét. Mindenkinek ilyen herceget kívánunk!

Justin és Nikki – a “too much”, de azért cuki kategória

Nem lehet kihagyni őket sem a felsorolásból, mert ilyet bizony ritkán lát az ember. Nikkinek hatalmas meglepetésben volt része, ugyanis élete párja nemhogy eljegyzéssel, hanem egy komplett esküvővel lepte meg őt egy átlagosnak ígérkező éttermi estén. Van itt minden: flashmob, őrjöngő tömeg, fúvós zenekar, villogó fények, rögtönzött menyasszonyi ruha, szóval a szervezésre nem lehet panasz.

Jamin és Val – a flashmobos lánykérés

Őrült jó flashmobos lánykérések vannak fent az interneten, valószínűleg egy egész napot el lehetne tölteni csak ezek nézegetésével. Az egyik személyes kedvencem az ő videójuk, nagyon jó hangulata van az egésznek, és látszik, hogy Jamin apait-anyait beleadott ebbe a pár percbe. Nagyon érzi a zenét, elképesztően mozog, az a momentum pedig, amikor a lánynak leesik, hogy ezt a fiú szervezte, nagyon libabőrös pillanat.

 

Amy és Isaac – a családot bevonós eljegyzés

Egy átlagos család látogatós estének tűnt, de ami Amy-re várt, az jóval több volt annál. Egy autó csomagtartójára ültetve hallgattattak vele egy dalt, melynek ritmusára sorra jelentek meg közeli hozzátartozói, és egy nagyon kedves tánc koreográfiát adtak neki elő. Még a távoli barátokat is bevonták webkamera segítségével, így nem csoda, hogy Amy teljes extázisban volt. A végén természetesen megjelent Isaac, és egy gyönyörű beszédet követően feltette a várva várt kérdést a lánynak.