A legszebb rúzsok nyárra

A nyári forróságban mindenki igyekszik minimálisra – vagy még az alá is – csökkenteni a felvitt sminktermékek számát, de van valami, ami mindig belefér, ez pedig a rúzs!

Hogy miért? Mert ezzel a legegyszerűbb sminket is feldobhatjuk, főleg azokon a napokon, amikor szempillaspirálon kívül semmit nem vagyunk hajlandóak felvinni a bőrünkre, de mégis viszont látnánk a tükörben némi színt. Na, ilyenkor kell bevetni az ajakra való termékeket, amelyekből most megmutatjuk nektek azokat, amelyeket ha megláttok a boltok polcain vagy egy webshopban, ne habozzatok és dobjátok a kosárba!

 

MAC – Candy Yum Yum

Az első számú, a legszebb és legfeltűnőbb szín, amelyet valaha piacra dobtak a sminkelés kezdete óta. Jó, ez nyilván enyhe túlzás, de egy vibráló, pink árnyalatról van szó, amellyel azonnal a figyelem középpontjába kerülhetsz! Szőke hajúaknak kifejezetten ajánlott, gyönyörűen mutat a két árnyalat.

MAC(1)

Online elérhetőség: ITT

 

Aden – Marylin Red

Egy piros rúzs ma már nélkülözhetetlen. Ez viszont nem csak egy egyszerű, hétköznapi piros árnyalat, hanem élénk, kicsit neon, kicsit korallba hajló! A hideg tónusú vörös rúzsaidat hagyd meg télre, nyárra pedig szerezd be ezt. Ráadás, hogy matt végeredménye van, így a tartóssággal sem lesz gondod.

aden

Online elérhetőség: ITT

 

Revlon Ultra HD Gel Lipcolor – Dawn

Idei újdonság, de megéri rá vetni egy pillantást. A színe enyhén bronzos, így szuperül mutat majd, ha arc sminkedben bronzosítót is viszel fel, plusz ferde kialakítású, így a városban, séta közben is könnyedén, hibátlanul fel tudod vinni. Nagyon krémes, nagyon könnyed, nyaralásokra tökéletes rúzs.

REVLON

Online elérhetőség: ITT

Lush – Vibráló

Jól olvasod, a márka sminktermékeket is kínál, a rúzsai pedig bámulatosak. A Vibráló névre hallgató árnyalat egy erős narancs szín, ami lebarnult bőrön, barna hajjal lélegzetelállítóan mutat. A pigmentálsága szuper és bár krémes rúzsról van szó, a tartóssága is említésre méltó!

lushrúzs

Online elérhetőség: ITT

 

Milani – Cool Toned Rose

A matt rúzs nyáron is megállja a helyét, főleg akkor, ha matt verziót választunk. A Milani matt rúzsai a legjobbak között vannak ár-érték arány tekintetében, az evéssel is pazarul megbirkóznak, ez a nude árnyalat pedig enyhén pinkes beütésű, ezért a legtöbb bőrszínhez jól áll.

milani(1)

Online elérhetőség: ITT

Reméljük, tudtunk néhány tippet adni, ha reggelente tanácstalanul álltok a tükör előtt, mert nem tudjátok, mivel kellene feldobni a sminketeket, ami az évszakhoz is remekül illik.