A legszebb sötét rúzsok őszre

Míg a nyár az élénk pink és vibráló narancsok évszaka, addig az ősz a mélybordó, mályva és barna árnyalatok ideje – a rúzsok terén! Hogy ne állj tanácstalanul a polcok és online áruházak kínálata előtt, segítünk neked abban, melyek a legszebb árnyalatok!

Azt persze nem állítjuk, hogy néha nem kell feldobni a szürke napokat egy igazán rikító árnyalattal, de azért ilyenkor előtérbe kerülhetnek végre a mély és sötét rúzsok, úgyhogy alig vártuk már az őszt, hogy előkerülhessenek ezek a színek a sminkes fiókok mélyéről. Adott márkákkal és árnyalatokkal készültünk, hogy a lehető legpontosabb tanáccsal szolgálhassunk nektek.

Revlon – Infatuation

A márka Ultra HD matt, folyékony vonala egyébként is mindenkinek kötelező, de ez az árnyalat maga az őszi hónapok tökéletes megtestesítője. Egy nagyon mély mályva árnyalat, sötétlila tónussal. A matt ajkak továbbra is hódítanak, így ez a termék szerepeljen az elsők között az őszi kívánságlistádon!

Elérhető: ITT

Ára: 3.990,-

revlon1

Bourjois – Grand Cru

A márkát és annak minőségét talán senkinek nem kell bemutatnunk, így egyértelmű, hogy muszáj a Bourjois egyik termékét is ajánlani nektek. A Grand Cru árnyalat egy gyönyörű piros árnyalat, sötét alaptónussal, így ez lehet az őszi vörös rúzsunk.

Elérhető: ITT

Ára: 1.960,-

bourjois

 

Milani – Matte tender

A nude színeket ilyenkor sem kell elhanyagolnunk! Csupán a nagyon világos és púder árnyalatait le kell cserélnünk egy sötétebb, barnába hajló verzióra. Minden alkalomra tökéletes választás lesz!

Elérhető: ITT

Ára: 2.190,-

milanitender

 

 

MAC – Instigator

Éljen a lila! Elsőre talán sokaknak még vadnak tűnhet, de baromi jól tud állni a szőke és barna hajú nőknek! Aki tudja viselni és megvan hozzá az öltözködési stílusa is, annak kötelező beszereznie ezt a mélylila rúzst.

Elérhető: ITT

Ára: 6.100,-

mac1

Milani – Luxe

Bár az élénk, neon narancs árnyalatokat valóban nyáron szeretjük, a melegebb tónusú, őszi falevél színéhez hasonló árnyalat igenis jöhet! Ha barna szemsminket készítünk hozzá: telitalálat!

Elérhető: ITT

Ára: 2.190,-

luxe

Makeup Revolution – Members club

Jöhet egy igazán vad rúzs? Ez a termék már annyira sötét lila, hogy feketébe hajlik, éppen ezért egy igazi Fashionfaver nem kezdhet neki az ősznek e nélkül az árnyalat nélkül! Nappalra talán túlzás (szerintünk nem), de éjszaka mindenképpen mehet!

Elérhető: ITT

Ára: 1.790,-

murlila

Ha ezt a hat – vagy ezekhez hasonló – árnyalatot beszerzitek, akkor biztosak lehettek benne, hogy ajakra való termékek tekintetében felkészültetek az őszre!