A legszemélyesebb anyák napi meglepetések

Mindannyiunk életében van egy “szupernő”, egy igazi “woman crush”, akiért bármit képesek lennénk megtenni és akire egy életen át fel tudunk nézni, ő pedig nem más, mint az édesanyánk!

Nála jobban senki nem ismer téged. Ha ránéz az arcodra, már a gesztikulációidból is leolvassa a gondolataidat, és nem fél megmondani, ha valami nem áll jól vagy épp rossz útra tévedtél a szerelmi életedben. Őszinte, színtiszta szeretet köt hozzá egész életedben, és talán sokszor törted már azon te is a fejedet, hogy vajon hogyan is tudnád visszaadni azt a sok jót, amit ő áldozatos munkával megadott neked egész életedben. Ezen a héten lesz anyák napja, így összeszedtünk nektek olyan ajándék tippeket, amik eltérnek a “csokor virág és bonbon” kombinációjától, mert személyesek, és minden bizonnyal megmelengetik majd anyukád szívét.

“Miért szeretlek” doboz

Nem kell hozzá semmi más, csak egy szuperül kidekorált üveg, amibe beledobod a kis cetliket. Az üveg vagy doboz címkéjére pedig használati utasításként ráírod, hogy mindig csak egyet húzzon ki munkába indulás előtt belőle – és láss csodát, máris remekül fog indulni a napja! Írhatsz egy, vagy két havi adagot, ez teljesen rajtad áll, biztos vagyok benne, hogy akár egy évre elegendő okot is össze tudnál szedni arra, miért is imádod őt annyira. Ennél személyesebb és kedvesebb ajándékot keresve sem találhatnál!

il_570xN.934015588_g573

Ajándékdoboz a kedvenceivel

Nemcsak édesanyád ismer jól téged, hanem te is őt, és ezt be is tudod bizonyítani neki! Állíts össze egy ajándékcsomagot azokkal a dolgokkal, melyekről tudod, hogy a kedvenc termékeit tartalmazza. Imádni fogja egy helyen látni a kedvenc márkájú körömlakkját, a kedvenc finom csokoládéját, vagy a kedvelt bőrápolási termékeit. Figyelmes és ráadásul hasznos ötlet is, amivel tuti a siker.

e2beda6d6f6b00177db5616a372b5b71

Tedd egyedivé a virágot!

Természetesen virágot adni egy édesanyának csodálatos dolog, ráadásul nagyon fontos is. Viszont ezen a napon érdemes egy kicsit személyesebbé varázsolni néhány apró ötlettel, amitől biztos, hogy teljesen odáig lesz. Dekoráld ki a kaspót egyénileg, tűzz a földbe egy pálcára felragasztott közös képet, vagy rejts el apró kis üzenetet a levelek között. Így vagy úgy, de különlegesebb módját ragadod meg ezáltal az ajándékozásnak, amit biztos nagyra fog értékelni.

b0d150f9f04594d59f9abe41456acd0b

A pozitív szavak ereje

Rengeteg önbizalmat fog adni anyukádnak, ha ránéz erre a táblára: olyan szavakat írj fel, melyek szerinted leginkább jellemzik őt, és amikre azt mondod, hogy elsőre eszedbe jutnak róla. Erős, szorgalmas, szép, önzetlen, boldog? Jöhet bármi, ő biztos nagyon fogja értékelni az őszinteséged.

2ffbd0c5ab36830c5c774dfed6861e28

A képek forrása: Pinterest