A legszuperebb anya-lánya programok

A mindennapos hajtás, munka és rengeteg teendő után jól esik visszatérni szerető édesanyánkhoz, akinek mindig van pár kedves szava, segítő tanácsa, megnyugtató gondolata. Ha te is szeretsz anyukáddal időt tölteni, mutatjuk mik a legjobb közös programok!

Edzés

Mindegy, milyen testmozgást végeztek, mert együtt minden jobb. Ha van olyan mozgásforma, amelyet mindketten szerettek, akkor hetente többször is eljárhattok, akár edzőtermi vagy szabadtéri edzésről van szó. Amellett, hogy értékes időt szántok magatokra, egyszerre lazít el és tölt fel energiával mindkettőtöket!

futas

Életmódváltás

Ha már edzeni együtt jártok, akkor a gasztronómia területén bekövetkező életmódváltást is végigcsinálhatjátok közösen! Egy új recept, étkezési tippek vagy a diétád megosztása anyukáddal egyáltalán nem rossz ötlet. Ugyanis ha az egyikőtök kicsit lazítana a szabályokon, máris ott terem a másik, hogy segítsen visszarázódni a megújult életmódba. Ez nagy húzóerő lehet számotokra, hiszen a kitartás megduplázódik és egymást inspirálva érhetitek el a kitűzött célt!

Kikapcsolódás

A munka után következhet a jól megérdemelt pihenés! Legyen ez egy kávé a kedvenc helyeteken, egy ebéd abban a jó kis olasz étteremben, vagy egy egész wellness hétvége, csakis jól sülhet el! Ha szeretnétek kiszakadni a dolgos hétköznapokból, legjobb beülni egy kávéra édesanyáddal, vagy együtt menni masszázsra. Ezek az apró dolgok aztán annyi életkedvvel és erővel töltenek majd fel titeket, hogy semmi sem lesz ezután lehetetlen a számotokra. Persze nem muszáj rövid ideig tartó programokat szervezni, hiszen akár egy egész hétvégét is magatokra szánhattok egy jó wellness-központban!

759649990-coffee-party-telling-nodding-new-mexico

Szépítkezés

Kikapcsolódásnak is lehetne ugyan nevezni ezt az aktív pihenést, a szépítkezés mégis legyen külön program. Ha van egy olyan nap a héten, amikor mindketten ráértek anyukáddal, foglaljatok közös időpontot a kozmetikushoz, pedikűröshöz vagy manikűröshöz. Ezen kívül persze meglátogathatjátok kedvenc drogériátokat is, hogy aztán a beszerzett újdonságokat otthon közösen kipróbáljátok!

Vásárlás

Kihagyhatatlan a sorból a közös vásárlókörút! Annak ellenére, hogy talán nincs is megfelelő pszichológiai magyarázat a vásárlás okozta örömre, mindenki igényli ezt az élvezetet. Együtt vásárolni pedig köztudottan sokkal jobb, mint egyedül! Emellett pedig muszáj megemlíteni az őszinte véleményt, mellyel anyukád és te támogatni tudjátok egymást. Ez elengedhetetlen a vásárlások során!

designer-shopping-bags-tumblr-picture-lqty

Főzés

Amikor kislányként nézted, ahogyan anyukád sürgött-forgott a konyhában, még csak álmodoztál arról, hogy majd egyszer beállhatsz mellé kis kuktának. Az ő tapasztalatai felbecsülhetetlenek, így jobb, ha megfogadod a főzéssel kapcsolatos tanácsait. Ennél már csak az jobb, ha együtt készítetek valami finomat. Így egyszerre töltötök el együtt minőségi időt, és osztjátok meg egymással eddigi tapasztalataitokat!

Megosztás

Legyen szó egy kasmírpulcsiról, egy táskáról vagy egy karkötőről, osszátok meg egymással a dolgokat. Nem kell túlzásba esni, egy-egy apró kiegészítő is megteszi, viszont jó móka segíteni egymásnak abban, mit mivel kombináljatok. A divatipar termékei mellett lehet szó könyvről, receptről vagy új kávézóról, nyugodtan megoszthatjátok egymással azt, ami örömmel tölt el benneteket. Ha pedig mindketten szeretitek az ékszereket, meg is lephetitek egymást egy ilyen anya-lánya nyaklánccal!

ec3e42cd08c9ac24ffa16e3fba54708c

Nektek mi a kedvenc közös programotok édesanyáddal?