A legtrendibb nyári manikűrök

Hagyhatjuk a bordó és szürke színeket, megérkezett a nyár, éppen ezért ideje, hogy bevállalósabb manikűrökkel és élénkebb mintákkal kísérletezzünk! Készíthetjük magunknak vagy kérhetjük körmöstől, de ezek a legtrendibb körmök a nyárra.

Mi is írtunk már nektek rengeteg olyan cikket, amelyben manikűröket ajánlunk, de ezekből mindig van egy új változat, színösszeállítás vagy egy új technika, na meg ismételni sem árt.

Tollak

Igazán bohém, egyedi minta, hiszen senkinek nem sikerülhet két egyforma tollat megfestenie a körmeire. Lehetnek színes tollak fehér alapon, de az is nagyon jól mutat, ha színes alapra festesz feketével. Próbáld ki mindkét verziót és találd meg a saját kedvencedet!

tollak

Levelek

Igazi türelemjáték, ugyanis akkor mutat szépen, ha kontúrozol, sőt árnyékolsz is a mintákon! Fekete és egyéb sötét alapokon nagyon jól mutatnak a nagyobb levelek. Egészítsd ki néhány virággal és kisebb levéllel, az eredmény pedig maga lesz a tökéletes, Hawaii-ra való köröm!

levél

Ásványok

Nem csak a kiegészítőkben, de körmökben is gondolkozhatunk már, ha szeretjük a köveket, ugyanis egyre elterjedtebbek. Először nehéznek tűnnek, mert gyönyörű a végeredmény, de menet közben rájövünk, hogy nem is olyan bonyolult elkészíteni, mint azt hittük, mivel általában nem kell a szabályosságra törekednünk.

ásvány

Mivel köztudott, hogy a márvány minta a sláger még mindig, ezért arról itt van egy külön videó, hogy könnyedén el tudjátok lesni a lépéseket!

Csíkok

Sosem mennek ki a divatból és a legegyszerűbben elkészíthető mintáról van szó. Hogy biztosan trendi legyen, fehér alapra fess valamilyen árnyalattal csíkokat egy-két körmödre, a többit pedig fesd ki egy élénk, vibráló színnel és/vagy díszítsd mintákkal!

csíkok

Flamingó

Az idei nyár abszolút sláger-mintája lesz! Megjelent már törölközőkön, bikiniken, ruhadarabokon is, ezért ideje, hogy megtanuld a körmeidre is megfesteni. Kis türelmet igényel, de ha elkészülsz vele, nagyon büszke leszel a művedre és alig várod majd, hogy mindenkinek megmutasd.flamingóÉrdemes hozzá beszerezni egy vékony ecsetet is, hogy precízen tudj dolgozni, az alábbi videóból pedig lesd el a lépéseket!

Gyümölcsök, édességek

Nincs is menőbb, mint egy fánkkal díszített köröm vagy egy megfestett görögdinnye szelet! Minél színesebb mintákat készítesz, annál vidámabb lesz a manikűr! Arra törekedj, ha több mintát is pingálsz, hogy az alap fehér legyen, így válassz bármennyi alakzatot is, az alap mégis egységes lesz majd.

fánkEgy megfelelő ecsetre itt is szükséged van, de némi gyakorlással biztos kézzel fested majd meg a mintákat.

Ideje a körmeidet is hozzáigazítani az időjáráshoz, kezdd el most, van miből választani!

A képek forrása: Pinterest