A legtrendibb ünnepi manikűrök

Csak nem gondoltátok, hogy kimaradnak a manikűrök az ünnepi sorozatunkból? Bár nem a legfontosabb része a karácsonyi szetteknek, van, akinek éppen ugyanolyan szükséges, mint egy szép rúzs.

A körmösöknél már valószínűleg beteltek a helyek, ezért mindegyik ötletet videóval együtt mutatjuk meg nektek, hogy otthon ti is könnyedén elkészíthessétek magatoknak vagy akár egy barátnőtöknek, szuper program az ünnepek alatt. Ha valamelyik nagyon megtetszik, nézd meg, megvan-e hozzá otthon minden színed – ha nincs, még van időd beszerezni -, és láss neki a kedvencednek! Türelemre mindenképpen szükséged lesz hozzá, de a nagy rohanásban biztosan jót tesz majd, ha kicsit kikapcsolsz és magadra fordítasz némi időt.

Ajándékdoboz

A legegyszerűbbel nyitnám a sort, de ettől nem kevésbé mutatós! Mi is lehetne aktuálisabb, mint egy szépen átkötött masni? A körmeinken is nagyon egyszerű megvalósítani, csak arra kell ügyelnünk, hogy kontrasztban legyen a két szín. Piros-arany, fehér-piros, kék ezüst – ezek a legjobb kombinációk!

Karácsonyfadísz

Mert a gömbök nem csak a fán, de a körmeiden is nagyon jól mutatnak. Ezt is pofon egyszerű megfesteni, hiszen csak egy nagy gömböt és egy akasztót kell ráfestened a körmödre. Hogy igazán ünnepi legyen, szórd tele a gömböt csillámporral, garantált a szuper végeredmény. A videóban gél lakkal készül, de körömlakkal csak egyszerűbb lesz a dolgod.

Hópelyhek

Ha már havazás nem biztos, hogy várható, legalább a körmeidet díszítse néhány hópihe! Egyszínű vagy csillogó legyen az alapod, erre pedig jöhetnek is a fehér motívumok. Több módon is meg lehet őket festeni, az alábbi videóban viszont nagyon könnyű technikát nézhettek meg és sajátíthattok el. A nude alap nekünk különösen tetszik!

Karácsonyi fények

Szintén egyszerű és gyors manikűr. Itt is fesd az alapot egy színnel, ezután fogj egy feketét a zsinór megfestéséhez, majd lásd el színes égőkkel! Ha szeretnéd, kontúrozd őket, úgy még hatásosabb lesz a minta. Tekergőzzön végig minden körmödön, úgy lesz a legbohókásabb!

Jeges csillogás

Ha nem szeretnél semmilyen konkrét mintát megjeleníteni, de azért jeleznéd, hogy te bizony karácsonyi manikűrt viselsz, akkor szavazz a csillogásra! Az ezüst szín lesz a barátod ebben az esetben és valami letisztult manikűr, amit feldobhatsz vele. A francia manikűr természetesen ilyenkor is tökéletes.

 

 

 

 

csillogás, hópihék, stb.URL: http://pinterest, youtube