A mindig trendi lófarok

Vannak dolgok amik sosem mennek ki a divatból. Ide sorolhatjuk a kis fekete ruhát, a farmert és a fehér inget, vagy éppen a hajviseletek közül a lófarokat is. Hiába gondolják sokan a könnyen elkészíthető, praktikus vagy néha még az igénytelen frizurának, mi mégis azt állítjuk, hogy a lófarok lehet elegáns és divatos. Hogy ezt be is bizonyítsuk egészen az 1950-es évekig repítünk Titeket vissza.

Audrey Hepburn, mint sok mással, a lófarokkal is diktálta a divatot. A tökéletes színésznő elegáns copfját sokan utánozták az ’50-es években.

Az 1960-as évek legelső tinisztárja, Sandra Dee is bájos lófarokkal teremtett divatot a szörfös, tinivígjáték a Gidget című film után.

Cher már pályája elején is igazán drámai volt az 1970-es Kleopátra-szerű lófarkával. Az akkoriban még extremnek számító hajviseletet nem egy ember leste el az énekesnőtől.

A 80-as évekbeli “Blonde Ambition” turné alatt provokatív fellépőruháihoz Madonna fonattal díszített lófarkat viselt a színpadon.

Sarah Jessica Parker a ’90-es években teremtette meg a nagyvárosi elegancia ikonját Carrie Bradshaw-ként a Szex és New Yorkban. A sorozatban rengeteg hajviselettel láthattuk a színésznőt, így természetesen a lófarok sem maradt ki a repertoárból.

Jennifer Lopez 2004-ben elegánsabb oldalát is megmutatta a nagyközönségnek, ekkor már a vörös szőnyegre is bátran választott egyszerű, a tarkóján összefogott copfot.

Ki ne utánozta volna 2007-ben Gwen Stefani elől feltupírozott frizuráját? Platina szőke tincsek, vörös ajkak és hosszú fekete szempillák, tökéletes hármasa az énekesnő egyik vörös szőnyeges megjelenése alkalmával.

Blake Lively már 2009-ben is egy modernkori istennőként ragyogott az Emmy-n. A Gossip Girl Serena-jának hosszú, fonott lófarka egyszerre trendi és elegáns.

Igazi stíluskaméleon Drew Barrymore, aki az évek során rengeteg hajszínt és hosszt is kipróbált. Nekünk mégis ez a 2009-es premierjén viselt lófarok a kedvencünk.

Lady Gaga is egy tőle elég visszafogottnak mondható copfot viselt 2011-ben. A magas lófarok kísértetiesen hasonlít Madonna korábbi hajviseletére….szokták mondani, hogy az utánzás a hízelgés legnagyobb formája….