A ragyogó smaragdzöld tízszer

A panyizsuzsi webshopban már kapható a népszerű MONO ékszerkollekció minden darabja 2013 divatszínében, smaragdzöldben.

Az ékszerkollekcióról

A természetben a zöldnek látjuk a legtöbb árnyalatát – elég végignézni az erdőkön és a mezőkön – és mindegyik más-más hangulatot teremt. A zöld a nyugalom színe, általában letisztultságot, higgadtságot és harmóniát sugall. A zöld egyik legszebb és legcsillogóbb árnyalata a smaragdzöld, amely a szépség és az újjászületés színe már évezredek óta.

2013 meghatározó divatszíne a smaragdzöld. Üde, ragyogó szín, amely megragadja a tekintetet és elemi vonzással bír.

A smaragd tökéletes divatszín. Kifinomult és inspiráló. Ízig-vérig uniszex szín, amely nőknek és férfiaknak egyaránt telitalálat, de gyereken se idegen. Jól kombinálható más színekkel, azonban önmagában is hordható, sohasem túl sok vagy túl hivalkodó. Elegáns alkalmakra ugyanolyan tökéletes, mint a hétköznapokra. A smaragdzöld kiegészítő pedig igazi Jolly Joker: farmerrel és kisestélyivel egyaránt stílusos.

Panyi Zsuzsi már az év elején elkészítette a teljes MONO ékszerkollekciót 2013 divatszínében. A MONO kollekcióba 10 féle üvegékszer tartozik, és közös jellemzőjük, hogy minden ékszer egyetlen ütős színből áll. Ezek az egyszínű ékszerek – a bogyó, a kocka és a drazsé fülbevalók, az anya-lánya gyűrűk, a medálok és a mandzsetta gombok – csodásan mutatnak smaragdzöldben. Szépség, törékenység és harmónia találkozik ezekben az ékszerekben.

Az ékszereinket nem kizárólag ruháinkhoz, hanem gyakran hangulatunkhoz választjuk. A smaragdzöld ékszer jó választás azokra a napokra, amikor világmegváltás helyett inkább a csendes elmélyedést és a szépséget keressük.

A MONO smaragdzöld kollekció megtalálhatóak a panyizsuzsi webshopban: http://panyizsuzsi.hu/webshop/smaragd/

Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/