A stílusikon – Adam Gallagher

Divatbloggerek. Lassan mondhatnánk, hogy velük is Dunát lehet rekeszteni, de ha megpróbálnák feltölteni a Csendes-óceánt emberekkel, valószínűleg a divatbloggerek elegek lennének.

Lényeg a lényeg sokan próbálnak ebből megélni, sokan hobbiként csinálják, sokan sokra vitték. Őket ismerjük mi is és sokra talán úgy tekintünk, hogy “te jó ég, mégis hogyan jutottál ide ilyen stílussal”, sokakra pedig épp ellenkezőleg felnézük, követjük őket, stílusikonjaink és a legfőbb inspirációs forrásaink.

Körülbelül 10 blogot követek Dániából, Olaszországból, Amerikából, Hollandiából és az Egyesült Királyságból. Na meg persze ne hagyjuk ki Magyarországot sem, persze ezek közül is inkább csak a lehető “legmagyarosabbakat”, hiszen nem kell mindenkinek Burberrybe és Chanelbe öltöznie, ha vásárolhat Szegedi Katától vagy Abodi Dórától. Most viszont az Óperenciás tengeren túlra ugrunk, ahol a semmiből kinőtt New York városa és  kiadta azt a pasit, aki divatblogot csinált, és akinek a stílusába és a külsejébe halálosan beleszerettem, pedig csak képeket láttam, meg persze olvastam a bejegyzéseit. Ti ismeritek az iamgalla.com-t? Ha nem hát akkor most már függők is lesztek!

adam11

 

Adam Gallagherről tulajdonképpen csak annyit tudunk, mint minden blogger esetében, amennyit látunk és amennyit megmutat, pontosan ezért érdemes őt követni Facebookon, Intsgramon és Twitteren is. Na de hogy mégiscsak legyen kedvetek rákattintani a linkekre, van pár fontos dolog, amit gondoltam jobb ha tudtok mielőtt elkezdetek visszalapozni az idővonalán.

 

Mivel ez a cikk nem csak csajoknak készült (de a nyálcsorgatás ettől még garantált), hanem pasiknak is (stílusleckék és az összes cipője kötelező!), ezért két lista készül.

Csajoknak.

1. Lehengerlően sármos. És ha meglátom továbbra is hiszek a szőke (barna, fekete, is tökéletes) hercegben, csak így nézzen ki.

adam12
2. Nem kell stílust nevelned belé. Sosem fog túlöltözni, mindig tökéletesen fog kinézni, és férfiasan (nem meleg, attól mert divatblogger.)

adam3
3. Imádja a sütit. Kell ezt még magyarázni?

adam5

4. Mindig utazgat. Nem egy unalmas srác…

adam9

5. Még a parfümökből is a legjobbat választja.

adan13
Minden szempontból egy élmény lenne vele sétálgatni az utcán, főleg New Yorkban!

Pasiknak.

1.Stíluslecke – Zakó. Minden színben, minden fazonban, de férfiasan és ízlésesen.

2. Stíluslecke – Oxford. Bőr, műbőr, velúr, fekete, kék, barna. Stílusosan férfias és biztosan kényelmes is. Persze a Converse és a bakancs is megengedett, de ezeket is csak ízléssel!

3. Hajlecke. A festést túlzásnak tartom,de persze erről a férfiaknak is ugyanúgy van saját véleményes és döntése, mint a nőknek. Csak legyen ápolt és szexi. Minden nap. Minden órában.

adam20
4. Mosoly. A csajok is szívesebben néznek egy mosolygós pasit, mint egy komoly arcút. Persze az állcsont és a karakteres arc, meg persze egy szexi kis borosta rögtön eltereli a figyelmet a mosolyról.

adam21
5. Virágok és süti. Tökéletes párosítás a jó stílus és szép karóra mellé (nem kell Rolex, inkább férfias legyen és kifinomult). :)

Nem szokott annyira érdekelni, hogy melyik cipője, zakója vagy órája honnan van, hogy kattintgassak a képre és izgatottan várjam, vajon melyik világ és luxusmárka adatlapjára kerülök, de az tény, hogy mint minden blogger ő is ritkábban vásárol a fast fashion shopokban, mint a nagyobb márkáknál. Nagyon kíváncsi lennék, hogy a személyisége is ér-e annyit, így amint alkalmam nyílik egy interjúra, természetesen kihasználom, de addig be kell, hogy érjük a blogja olvasásával és a képei bámulásával.