A stílusos Michelle

A hölgy szettjeit folyamatosan láthatjuk, a vogue.com street style oldalán és a nevesebb street fashion siteokon is. Nem csak vörös szőnyeges ruhakölteményeit, hanem utcai viseleteit is elismeri a szakma. Kitűnően válogatja össze a különböző ruhadarabokat így mindig stílusosan jelenik meg a nagyközönség előtt. Először nézzük meg, honnan is ismerheted Michelle majd darabokra szedjük ruhatárát!

Kislányos arcát a Dawson és a haverok című sorozatban láthattuk először. Ezután nagyobb sikert ért el a Brokeback Mountain-Túl a barátságon című filmben, amelyért Oscar-díjra is jelölték. Soron következő nagy dobása az Egy hét Marylinnel volt, amelyben a híres szexbombát Marylin Monroet alakította és amiért rengeteg kritikát kapott hiszen sokak szerint Scarlett Johansonnak kellett volna játszania a szerepét. Elismert alakításaihoz tartozik még a Blue Valentine, melyben Ryan Goslinggal szerelmespárként jelennek meg a vásznon.

Vörös szőnyeges ruhák

38913984250336713_ksZ7KRIn_c-280

157696424422506545_1uphLobG_c

Kedveli az élénk színeket, amit nagyon jól tesz, hiszen világos bőréhez passzolnak.

michelle-williams-and-jason-wu-gallerymichelle-williams-and-olympia-le-tan-the-misfits-clutch-gallery

Előnyben részesíti a földig érő fazont is, amely igazán elegánssá teszi megjelenését. Az élénk színeken kívül, a sötétebbeket is szívesen viseli.

tumblr_m31m2mmJX71r06zpbo1_33061643088620347231_4Caw8Upd_c-350A mintákra és a díszített darabokra sem mond nemet, melyek kiemelik vékony testalkatát.

Hétköznapok

A hétköznapokban szereti a sötétebb ballon- vagy szövetkabátot, amit egy egyszerű mintás ruhával és szandállal vagy bokacsizmával párosít.

290

michelle-williams-and-keds-womens-champion-canvas-slip-on-gallery

Legtöbbször ruhát visel de nyárra néha előveszi szekrényéből a rövidnadrágokat is.

Michelle darabjai tehát a hétköznapokban leginkább egyszerű ruhácskák és ballonkabát, amely azt mutatja, hogy a kényelemre törekszik a mindennapokban. A vörös szőnyegen azonban, szinte bármilyen ruhát bevállal, nem riad vissza a színektől és a mintáktól sem.