A tangabugyi kora leáldozott

A 90-es évek végén, a 2000-es évek elején hódította meg a világot ez az icipici ruhadarab, amit sokan Brazíliának köszönnek meg, és amit a Victoria’s Secret tett igazán népszerűvé.

Nyilván még ma is sokan szívesen hordják, ám több oldalon olvashatjuk egészségre káros hatásait, a sokszor kényelmetlen viselésről nem is beszélve. Ugyanis könnyeben kaphatunk húgyúti fertőzést, ha arra hajlamosak vagyunk, más higiéniai problémákról nem is beszélve. Vannak azok a helyzetek, mikor szükség lehet egy láthatatlan alsóneműre, de léteznek ma már olyan alternatívái, amik ugyanúgy lehetnek szexisek, vagy éppen láthatatlanok.

Lézer vágott bugyik

Ezek azok a darabok, amiknek nincs varrása a széleken, így bátran felvehetjük feszülős ruha alá is, hiszen nem fog látszani a kontúr. Mivel lézerrel vágják őket, nem pöndörödnek fel, nem foszlanak szét, és még címke sincs bennük, nehogy az zavarjon. Anyaguk rugalmas, többféle összetevőből áll, mint pamut, spandex, poliamid, még sincs műanyag érzete az embernek, mikor hordja. Sokkal kényelmesebb, nem vág be, hosszú távon tartós, és megtalálható a legnagyobb márkák kínálatában. Hétköznapokra tökéletes választás lehet.

Francia alsó

Legalább annyira szexi, mint egy tanga, hiszen gyönyörűen mutat, mégsem teljes tanga, így az egészségünket és a komfortérzetünket sem bántja. Kapható pamut, és csipke változatban is. Mivel optikailag kerekíti a feneket, így a sok guggolás után még kerekebbnek fog hatni benne a hátsód. A neve nem véletlen, a francia kurtizánok körében terjedt el természetesen, mint oly sok ruha, ami többet mutatott a kelleténél. Ebből is létezik lézer-vágott darab, de ha a pasidat szeretnéd meghódítani benne, akkor mindenképpen a csipkés változatot ajánlom.

Hipszter alsók

Itt most nem a felkapott hipszter divatra kell gondolni, hanem a hipszter, mint csípő van jelen a nevében. Ezek ugyanis a csípőfazonú bugyik, amik szintén nagyon kényelmesek, főleg, ha valaki nem szereti a nagyon felhúzott, bevágós darabokat. A variációk gyakorlatilag végtelenek. Szintén van lézer-vágott, pamut, csipke, de még merinói gyapjúból készült is, egyenesen Ausztráliából.

Short

Hasonlít a férfi alsókhoz, egészen a combokig leér. Leginkább pamutból készül, a kényelem a fő erénye. Igaz, hogy nem a legszexisebb darab, de egy vasárnapi otthoni sorozatmaratonhoz pont a legideálisabb választás. Léteznek alakformáló darabok, amik például szűkebb ruhák alá passzolnak.

Látható tehát, hogy rengeteg alternatíva létezik. A legoptimálisabb, ha minden fajtából van a fiókban, hogy a helyzethez leginkább passzoló alsóneműt válasszuk. A legfontosabb, hogy komfortosan érezzük magunkat benne, és ne feszengjünk. Még rosszabb, ha folyton igazgatni kell, esetleg higiéniai problémákat okoz. Ráadásul ma már nem is a legdivatosabb fajta.