A téli esküvők csodái

Ha imádod a hatalmas pelyhekben hulló havat, a fenyőágak friss illatát, és amúgy is egy igazi hókirálynőként képzelted el magad a nagy napon, akkor biztos, hogy a téli esküvőt neked találták ki.

Egy ilyen nap valójában az év bármely évszakában csodálatos dolog, hiszen titkon mindannyian arról álmodunk, hogy egyszer kimondhassuk életünk szerelmének a boldogító igent. Mindegy, hogy ez egy hatalmas, magas költségvetésű lakodalomban, vagy egy abszolút szerény és visszafogott ünneplésben ölt testet, a lényeg, hogy olyan legyen, amit ti ketten megálmodtatok magatoknak. Attól kezdve, hogy elkezditek szervezni a napot, úgyis sok ellenvéleménybe fogtok beleütközni: jaj, én nem ilyen ruhát választanék, jaj én már hallottam ezt a bandát játszani és nem csinálnak jó bulit, és jaj, amúgy én biztos nem tartanám télen az esküvőmet. Ne hallgassatok senkire, igenis rengeteg szépsége van egy varázslatos téli egybekelésnek. Lássuk, mik is lennének ezek!

d34f38b0a1e648f50921c415a3bea299

A különlegesebb dekoráció

Pici manósapkák, illatos fenyőágacskák, fények tömkelege – semmiből nem lehet rosszat választani, ha téli dekorációról van szó. Meg lehet álmodni akár hófehér díszítést is, és igazi “white wedding” hangulatot varázsolhatsz néhány különleges világítás segítségével. Képzeld el az egészet kék led fényekkel, és máris olyan, mintha egy jégből készült kastély dísztermébe csöppentél volna. Ilyen dekorációt biztos, hogy ritkán lát a násznép, és örökké emlékezetes marad számukra is. A népszerű színek közé tartozik még ilyenkor az ezüst, a piros, a zöld, az arany és a pezsgő is.

5c94c06fd6656416b17a800bacd2ce64

Különlegesebb ételek és italok

Mi más esne jobban télen a vendégeknek, mint egy istenien fűszerezett forralt bor? Készíthettek elkülönített téli büféasztalt a teremben, ahol kakaóval, rumos teával, forró csokival, téli fagyival és egyéb nyalánkságokkal kedveskedhettek vendégeiteknek. Pinteresten böngészve nem kis mennyiségű ötletet lehet találni az esküvői torták dekorálására is, néha tényleg csak tágra nyílt szemekkel csodáljuk ezeket a fantasztikus kreálmányokat.

ba7bc3c22f94a0b55838245f15496738

Természetközeliség

Azt hitted, csak a nyári dús lombok és buja zöld növények mellett érezheted a természet közelségét a nagy napodon? Egyáltalán nem! A tobozok, a fenyőágak, a bogyós gyümölcsök bőségesen rendelkezésedre állnak ilyenkor, ráadásul nem csak a dekorációban lehet őket felhasználni: gondolkozhatsz ilyen jellegű ültetőkártyában, köszönőajándékban, de a menyasszonyi csokrodat is lehet gyönyörűen téliesíteni.

6857f3f1985cf3362fa7685d2c360ddf

Más jellegű kreatív fotók

Nem feltétlenül vonzó mindenki számára a tóparti, szalmabálás, istállós vagy elhagyatott épületes kreatív fotózás. A tél szerelmeseinek örök élményt jelenthet egy extrémebb és emlékezetesebb beállított fotózás, ahol a csodálatos fehérség alapozza meg a képek hangulatát.

9497ded35e22c115acf8734adf152440

Ha szerencsések vagytok, talán még havazni is fog, akkor pedig tényleg nem lehet panasz a különlegességre. Itt is csak a fotós és a ti kreativitásotok szabhatnak határt az ötleteknek. Az biztos, hogy a téli esküvők egyáltalán nem váltják karöltve egymást, tehát igazi “csemegét” jelent majd ez a lehetőség a fotósotok számára. Biztos vagyok benne, hogy már csak e miatt is ki fogja hozni a maximumot ebből a lehetőségből.

a6ef04815a56236320817f7ac46c4f8c

A menyasszonyi ruha

Mi más is maradhatna a legvégére, mint a leendő ara egyik kedvenc része a szervezésben: a ruha kiválasztása. Ha mindig is tetszettek a hosszú ujjú menyasszonyi ruhák, vagy a hófehér, pihe puha műszőrme bolerók, akkor végre eljött a te időd, mert olyan csodás választék van ezekből is, hogy el sem hinnéd. Hihetetlenül elegáns tud lenni egy átlátszó csipkecsoda a női karokon, biztos, hogy hercegnőnek fogod érezni magad életed legszebb napján.

41abbf4a263cc7f906d3c949333a022a

A képek forrása: Pinterest