A tökéletes „őszi pakolós táska” nyomában

Hello Szeptember! Az első őszi hónappal nem csak a hűvösebb idő és a sárguló falevelek köszöntenek be, hanem az iskolakezdés is. Ilyenkor számomra is mindig nagy dilemmát okoz/ okozott a tökéletes táska kiválasztása, hisz sok szempontnak kell megfelelnie. Amellett, hogy valamennyire mutatós legyen, fontos faktor, hogy a legtöbb outfithez színben és stílusban is passzoljon, megfelelő kialakítással rendelkezzen, illetve hogy a megfizethetőbb árkategóriába tartozzon. Veletek is előfordult már, hogy beleszerettetek egy méregdrága dizájner táskába, és csak bosszankodni tudtatok, hogy ahhoz hasonlót egyetlen fast fashion áruházban sem találtatok, egyáltalán keresni is felesleges? Ilyenkor bátran nézzetek csak körül, a nagy „Ő” számotokra is ott lapul kedvenc boltjaitok polcainak egyikén!

Szürke Basic

Screen shot 2012-08-30 at 8.20.50 PM

Szerencsés választás egy ilyen semleges színű, letisztult fazonú táska, hiszen a legtöbb árnyalathoz passzol. Ha egy ilyen típusú, visszafogott darab mellett teszitek le a voksotokat, a fekete és fehér ruhákat inkább hanyagoljátok, próbáljátok a mustársárga, bordó és khaki színekkel összehangolni.

 Merészebbeknek

Screen shot 2012-08-30 at 11.21.06 AM

Többek közt a burgundi vörös lesz az idei ősz egyik legmeghatározóbb színe, így ha megtetszett a feltűnő árnyalatú shopper, mindenképpen jó befektetés lesz! Az egyetlen hátránya az ilyen típusú táskáknak, hogy nem zárhatóak, így fokozottan kell figyelni a nálunk lévő értékekre.

Backpack

Screen shot 2012-08-29 at 5.24.41 PM

A hátizsákról legtöbbeknek az általános iskolások legjobb barátja, a jó öreg, vastagpántos Budmill ugrik be, de hadd oszlassuk szét ezt a sztereotípiát. Kifejezetten divatos, feltűnőbb és egyszerűbb, olcsóbb és drágább darabokból is válogathatunk, ha el szeretnénk kerülni a gerincferdülést…

 Az A Kis Fekete

Screen shot 2012-08-31 at 1.50.06 PM

Ha az egyszerű, sötétebb táskákat túl átlagosnak találjátok, de világosabb és színesebb darabra beruházni nem mertek, ezt a fazont nektek találták ki. Az elegáns fekete színt csak helyenként vadítják meg az kígyómintás rátétek, az összhatása viszont kifinomult, elegáns, mégis fiatalos.

Nude Screen shot 2012-08-30 at 8.35.35 PM

A JollyJoker, a szín ami mindenhez megy! Hátránya viszont, hogy rendkívül gyorsan koszolódik. Figyelem, esős időben nem ajánlott!

Barna Basic

Screen shot 2012-08-30 at 11.10.21 AM

Egy ilyen letisztult fazonú, egyszínű táskához igazán nem jelent kihívást hozzáöltözni, tulajdonképpen csak a harsányabb árnyalatokat kell kerülni. Kényelmes és biztonságos választás, de könnyen áteshet az ember a ló túlsó oldalára és szinte észrevétlenül öregessé válhat az outfit.

Animal Print

Screen shot 2012-08-30 at 10.13.31 AM

Leopárd minta az igazán bátrak számára! Kifejezetten nehéz hozzáöltözni, így az őszi alapdarab szerepére semmi esetre sem ajánljuk, viszont nyugodtan feldobhattok vele egy- egy unalmasnak ígérkező, basic outfitet.