A tökéletes páros karácsony összetevői

Figyelmeztetés: amennyiben szingli vagy és nagy valószínűséggel szingli leszel karácsonykor is, nem akarod te elolvasni ezt a cikket. Tényleg nem. Hacsak nem szeretnél élvezkedni mindazon gusztustalanul aranyos és cuki páros szokásokon, amelyek tökéletessé teszik a karácsonyt.

Vannak emberek, akik imádják a karácsonyi időszakot és bármit megtennének azért, hogy a maximumot hozhassák ki belőle, és vannak emberek, akik agyvérzést kapnak a karácsonyi filmek puszta gondolatától is. Akárhogy is legyen, amennyiben te és a partnered idén a lehető legjobb és legkarácsonyibb karácsonyt akarjátok magatoknak összehozni, ahhoz nekünk is van néhány tippünk.

Tehát, a nagy kérdés: mi teheti számotokra tökéletessé a karácsonyt?

Közös csúnya karácsonyi pulóverek és társaik

Mert mi sem írja le jobban azt, hogy “szerelem”, mint két ocsmány pulóver táncoló rénszarvasokkal, túldekorált karácsonyfákkal, mézeskalácsokkal és a karácsony egyéb teremtményeivel. De tényleg, az egyik legaranyosabb páros elfoglaltság egymáshoz passzoló csúnya pulcsikat keresni és aktívan hordani is azokat karácsonykor. Na nem az irodában.
De, amennyiben a pulóver nem a ti asztalotok, még mindig ott vannak a sálak, sapkák és a zoknik is.

Közös dekorálás

Amennyiben te és a partnered együtt éltek, mindenképpen együtt dekoráljátok ne csak a fát, de a lakást is – kivéve persze, ha az egyikőtök durva irányítás mániával rendelkezik, ugyanis eme esetben érthető, ha a pár másik tagja nem éppen tekint egy elbűvölő közös foglalkozásként a díszítésre, mint inkább egy elkerülhetetlen terrorra.

pc00edmxodi-annie-spratt

Karácsonyi vásár

Mind tudjuk hogy drága, mind tudjuk hogy nem éri meg, és mind tudjuk, hogy kész csoda, ha nem tapossák az emberek agyon a másikat – de legalább egyszer muszáj kimennetek sétálni egyet, és amennyiben van kedvetek és nem éppen hónap vége van, ruházzatok be egy-egy túlárazott forralt borba és/vagy finomságba.

Forró csokizás az Andrássy úton

Valami ami olcsó, hangulatos és karácsonyi – séta az Andrássy úton! A forró csoki szorongatása nagyban segít elkerülni a fagyhalált, míg ti romantikusan andalogva élvezhetitek a kivilágított Andrássy út fényeit.
Ez még simán elmehet egy aranyos karácsonyi tradíciónak is, amit minden évben megtesztek.

Karácsonyi zenék

Ismételten: amennyiben együtt laktok, vagy csak szimplán tetemes időt töltötök egymással, mindenképpen hallgassatok egy rakás karácsonyi zenét. Közös főzőcskézés közben, közös dekorálás közben, egyéb közös… aktivitások közben, amit akartok. Ez nem csak a karácsonyi hangulatot hozza meg, de ezentúl akarva-akaratlanul is minden karácsonyra egy kellemes emlékként fogtok emlékezni, nem beszélve arról, hogy valahányszor meghalljátok majd a kedvenc karácsonyi zenéiteket, egymásra fogtok majd gondolni.

Közös karácsonyi filmnézés

Reszkessetek betörők maraton? Igazából szerelem? Vagy a Holiday?
A tökéletes páros karácsony elengedhetetlen kelléke, ha minden este megnéztek egy igazi karácsonyi filmet – egészen karácsonyig.

ssxigsysh8o-greg-rakozy