A Trump-família titkai

 Az elnökről és a first lady-ről már cikkezett eleget a sajtó, ezúttal a família kevésbé ismert tagjait vesszük górcső alá. Íme néhány tény, amelyet nem biztos, hogy tudtál Amerika első családjáról!

Ivana, az első feleség

Donald 1977-ben vette feleségül Ivana Zelnickova cseh származású modellt, sportolót. Három gyermekük született  ifj. Donald, Ivanka és Eric. Házasságuk tizenöt évig tartott, melynek végén Donald nagyon csúnyán félrelépett a szintén modell, és a tőle tizenhét évvel fiatalabb Marla Maples-szel. Ivana egy nemrég adott interjúban még mindig nem volt hajlandó kimondani “annak a nőnek” a nevét, aki állítása szerint tönkretette a házasságát. Hát valóban nem volt szép dolog a családot a második helyre tenni…

1

Ivana a válás után még kétszer házasodott, a legfelkapottabb az utolsó frigy volt, melyet a nála 24 évvel fiatalabb olasz színésszel, Rossano Rubicondival kötött. Az esküvőn 400 vendég volt, hatalmas médiafelhajtás közepette mondták ki a boldogító igent, viszont úgy tűnik nem sokáig boldogította őket, ugyanis Mrs. Rubicondi pár hónappal később beadta a válókeresetet, arra hivatkozva, hogy túl keveset találkoznak férjével.

2

A második feleség

Donaldnak a Marla-val való házassága sem lett örökévényű, ugyanis hat év után beadták a válókeresetet. Egy lányuk született, Tiffany, akit bizonyítottan a Trump-rezidencia szomszédságában levő ékszerüzlet után neveztek el. Marla azóta az egészséges életmód képviselője, fantasztikus alakját még mi is megirigyeljük. Egy évtizeddel ezelőtt arról cikkezett a sajtó, hogy összemelegedett a The Bachelor című valóságshow egykori szereplőjével, a nála majd tizenöt évvel fiatalabb Andy Baldwinnal.

3

Ivanka Trump

Ivankát “AZ” Aranygyermekként szokták emlegetni a családban, közgazdasági egyetemet végzett, majd apja elnökválasztását követően ő a jobbkeze. Gyönyörű, okos, sikeres a munkájában és három szép gyermeke van. Felvette a zsidó hitet, hogy feleségül tudjon menni Jared Kushnerhez, aki többek között a New York Observer tulajdonosa.

Ha szeretnétek inspirálódni, kövessétek Instán.

170110-crocker-ivanka-tease_l3strx

Tiffany Trump

Talán ő a legtávolabbi családtag a Trump-famíliában, ehhez nagyban hozzájárul, hogy ő az egyetlen gyermek a Maples-Trump házasságból, és hogy édesanyja a többeiktől távol, Kaliforniában nevelte. Nincs benne a családi bizniszben és Donald elnökválasztási kampányában sem nagyon tűnt fel. 2016-ban a UPenn-en diplomált, tavaly szeptemberben pedig elkezdte a jogi tanulmányait a Georgetown-on.

Szoros barátságot ápol Robert F. Kennedy unokájával, Kyrával, és az ismert színésznő, Bella Thorne is gyakori szereplője a Insta képeinek.

tiffany-trump

Ivanka és Tiffany kapcsolatáról itt tudhattok meg többet