A tüdőnadrág mégis divatos? Ha ügyes vagy, igen!!! – Outfit Annamaritól

Hol vannak azok az idők, amikor divat volt csípő nadrágban bugyit és hasat villantani és telente pedig a szüleinket riogatni egy jó kis vesemedence gyulladás gondolatával, amikor lányok tömegei cserélték át az otthon felvett ruháikat reggelente a női mosdóban. A divatvilágban egyre inkább kikopni látszik ez a stílus és helyette szerencsére egyre nagyobb szerepet kap és újból reneszánszát éli a magas derék nadrágon és szoknyán egyaránt. A tüdőnaci hiszitek vagy sem, de ugyanúgy alkalmas utcai, laza és esti kimozdulásokra, valamint tökéletes éjszakai mulatozáshoz is, ahol esetleg van dresscode. Egyaránt lehet elvont, underground vagy rendkívül nőcis is, és ha mindez még nem lenne elég: szinte minden azaz majdnem minden felsőhöz illik. Szóval lányok itt az idő, hogy előkeressétek a szekrény mélyéről riogató farmereteket és kicsit átalakítsátok a régen gyűlölt magas derekú, ormótlan nacit. Egy kis szegecs vagy rojtozás és rá sem fogsz ismerni, sőt első pillantásra meg fogod szeretni és látni fogod benne a potenciált.

 

 

Esetleg ha az esti lazuláshoz, bandázáshoz akarsz kicsit különlegesebben felöltözni, akkor válaszd ki a szépre szegecselt nadrágodhoz egy sima feliratos pólót és tornacipőt. Nagyon szépen kiadja az alakodat úgy, hogy az eredmény abszolút ne legyen ízléstelen. Hiszen ahogy a képen is látszik az öltözék a hangsúlyt a lábakra és a csípőkre helyezi. Végezetül egy szuper hálós baseballsapi pedig már csak feltenné az i-re azt a bizonyos pontot.

 

Szerintem a kora őszi időszakra is alkalmas természetesen egy egyszerűbb, fekete harisnyával párosítva. Ha vannak rövidebb kis zakóid vagy kardigánjaid, akkor nyugodtan párosíthatod a nadrágoddal őket. Személy szerint nekem így sokkal jobban tetszenek a kardigánkák, mint egy normális derekú nadrággal.

 

Egy szuper bulira is remek megoldást eszközölhetsz ki a tüdőnaciddal! Amire szükséged lesz: egy fűzőszerű, szűk lehetőleg mintás felső, vagy egy sima ing, ha nincs hangulatod a sok kacér pillantáshoz. Magassarkúval még szebbek lesznek a lábaid a régi-új nacidban. Bátran vedd fel, ha nem szeretnéd a szokásos bulikirálynő öltözetben kiengedni a fáradt gőzt.


mintás ing: Etro
rövidnadrág: DIY
military zakó: Mango
rózsaszín felső: Zara
Fehér póló: Turista boltból
Fekete öv: Zara
Szemüveg: Vintage