AKCIÓ körkép

Biztos sokan észrevettétek, hogy több üzletben már javában folynak a kiárusítások. Van ahol már most 70%-os akcióval várják a vásárlókat. Körbenéztem, hogy tudósítsak arról, hol érdemes most vásárolnotok.

Mango

50%-os kedvezménnyel kecsegtet már a kirakat is Június 14-től. Ruhát már 2995 Ft-tól tudtok itt venni.

H&M

Hétfőtől tart az akció, itt már 700 Ft-ért is fellelhetők ujjatlan felsők, 5000 Ft-ért már blézert kapsz. Ha szerencsés vagy és maradt még Marni at H&M darab, akkor azt 3000 Ft-ért hozhatod el. A kiegészítők részen pedig már 250 Ft-ért vásárolhattok például gyűrűket vagy virágos hajdíszeket.

Tatuum

50%-os akció itt is elérhető most egyes darabokra. Topokat akár már 1995 Ft-ért vehettek.

Women’secret

Itt akár már 70%-kal olcsóbban is hozzájuthatok a kiszemeltjeitekhez. Szandált például már 1890 Ft-ért is láttam. A smink részleg ajánlata sem rossz, ahol egyes szájfények és szemhéj árnyékolók 590 Ft-ra lettek leárazva.

Springfield

Már múlt héten elkezdték a félárazást. A kiegészítők részleget itt is ajánlom figyelmetekbe, ha egy trendi nyakláncra vágytok.

Legends

Itt 1 termék vásárlása esetén 30%, 2-nél 40%, 3-nál pedig 50% engedményt kínál a Converse (textiltermékeire), O’Neill és Lacoste termékeire!

C&A

Elég sokszor találkozhattok itt kisebb akciókkal, sok kuponos napon is részt vesznek az üzletek, de most már a legjobb árakhoz közelít itt is a kínálat.

Promod

Vonzó árakra hívja fel a figyelmünket a kirakat. Ez az ajánlat Június 5-e óta él, így érdemes sietni, nehogy elkapkodják a méreted, ha viszont még olcsóbban szeretnél megvenni 1-1 darabot, akkor valószínűleg érdemes lesz még várnod kicsit.

Premier Outlets Center

Itt folyamatosan kiárusítás van, de most sok üzletben még nagyobb kedvezménnyel juthattok hozzá a kifutó darabokhoz. A Mango Outletben például 60-80%-ig akcióznak az eredeti árból, az IC Factory Outletben pedig női-férfi felső, nadrág, női ruha már 1995 Ft-ért kapható. Felsorolni sem tudom, mennyi jó ajánlat csábít innen is minden vásárolni vágyót.

Térjünk rá a magyar tervezőkre is, hisz már közöttük is vannak, akik olcsósítják a korábbi kollekciójukat.

Je Suis Belle

3 napos kiárusítást hirdetett a csapat a 7. szülinapjuk alkalmából. Az akció csütörtökön kezdődött és szombatig 14-20 óra között érhető el a Showroomjukban. Én is ellátogattam, hogy felmérjem a terepet. Jórészt S-M-es méretű ruhák maradtak meg a korábbi tervezésű darabokból. 1500 Ft-tól 20.000 Ft-ig van minden ezek közül. 1500 Ft-ért aranyos felsőket és akár szoknyát is kaphattok. A kabátok csak 20.000 Ft-ba kerülnek. A kiegészítőkben itt sincs hiány. Fejpánt, sapka, öv, táska, nyaklánc és fülbevaló is volt még a látogatásom idején.

Az új kollekció is ki van téve és abból is lehet rendelni természetesen, ha találunk kedvünkre valót és pénztárcánk is megengedi. Nagyon jó anyagokból készültek a most nyárra szánt darabok, nézzétek még!

Szegedi Kata

Szerdától jövő hét közepéig minden hétköznap 12-18.30-ig 50% -60% -70%-os akcióval vár Kata mindenkit. Néhány példa a felhozatalából: bordó atléta : 5900Ft és szaténruha 19.900 Ft.

Végül egy éjszakán át tartó 10-30%-os akcióra hívnám fel a figyelmet:

A következő hetekben még nagyobb kedvezményekre és még több akciólelőhelyre számíthatunk, úgyhogy legyetek figyelmesek!