Akire érdemes odafigyelni – Lea Michele

Gigi Hadid, Kendall Jenner és Palvin Barbi mellett vannak olyan fiatal, tehetséges nők, akikről kicsit kevesebb szó esik, pedig nekik is kijárna a figyelem, mint például Lea Michele.

Nem túl ismerős a neve? Akkor itt van egy kép róla, amiről majd mindenkinek beugrik, hogy honnan és mikor ismerhettük meg őt.

glee Igen, a Glee című sorozat hozta meg neki az igazi hírnevet, pedig azt megelőzően is számos musicalben szerepelt már. A sorozat női főszereplője volt és akkoriban hozta össze a sors sorozatbeli párjával az életben is. Cory Monteith évekig volt Lea támasza, ám 2013. nyarán túladagolás miatt életét vesztette.

Ekkor mindenki azt hitte, hogy Lea karrierje ezzel leáldozott, mert nem fogja tudni túltenni magát rajta. Eleinte ez így is tűnt, aztán viszont főnixként életre kelt és azóta szárnyal az énekes-színésznő!

Zenei karrier

Azt a sorozatban megtudtuk, hogy isteni hanggal van megáldva, amit azóta is kamatoztat és sorra jelennek meg új dalai, díjakat zsebelhet be és olyan neves rendezvényeken ad elő, mint például a Golden Globe Díjátadó. Legújabb dala az Anything’s Possible és elárulta, hogy hivatalosan is visszatér a zenei életbe. Példaképe a világhírű ikon, Barbra Streisand, akitől számos dalt előadott már.

Díjak

A Glee-nek köszönhetően magáénak tudhatja a a Screen Actors Guild Award díjat, majd 2009-ben a Satellite Award díjat is bezsebelte, mint a legjobb színésznő.

Többször jelölték már Emmy és Golden Globe díjra is, ami azt bizonyítja, hogy nem akármilyen tehetségről van szó.

Lea a vörös szőnyegen

Bár a Glee-s korszaka alatt ő maga is visszahúzódó volt, mint sorozatbeli énje, de azóta kinyílt és előttünk vált erős, magabiztos nővé. Minden vörös szőnyeges eseményen ott van és mindig hibátlan, káprázatos szettben vonul fel. Úgy tűnik, szereti a drámai megjelenést a szexi részletekkel vegyíteni, így általában nagy szoknyában láthatjuk és a mély dekoltázstól sem riad vissza.

Stílusos outfitek

Nem csak a vörös szőnyeges eseményeken kifogástalan a külseje, de Instagramján láthatjuk, hogy remek ízléssel van megáldva és stílusos, izgalmas outfiteket állít össze a hétköznapokban is. Laza, nőies és szexi darabok is találhatóak a gardróbjában, amelyeket nem fél kombinálni.

247.2k Likes, 1,171 Comments – Lea Michele (@leamichele) on Instagram: “❤”

Filmes karrier

A sorozat vége óta is felfelé ível. Láthattuk a Szilveszter éjjel című filmben is, de az újabb sikert a Scream Queens sorozat hozta meg neki, ahol Emma Roberts oldalán szerepel. Reméljük, hogy láthatjuk még a mozivásznon, a hangja mellett a színészi tehetsége is irigylésre méltó.

sclm

Az Instagram profilját érdemes követni, nem egyhangú, mindig izgalmas képekkel jelentkezik, de volt már rá példa, hogy pucér képet posztolt. Ugye, hogy ő sem olyan unalmas?

 

Bom Bidi Bom 🍑

132.9k Likes, 821 Comments – Lea Michele (@leamichele) on Instagram: “Bom Bidi Bom 🍑”

Egy szó, mint száz, érdemes rá odafigyelni, mert gyönyörű, stílusos, a vörös szőnyegen mindig makulátlan és olyan dalokkal áll elő folyton, amiktől az ember hátán futkos a hideg – jó értelemben.