Amal Clooney legjobb party outfitjei

A világ egyik legsármosabb színészének a párja, így nem csoda, hogy az öltözködése inspiráló és követendő, hiszen a pasik terén is remek az ízlése. Amal Clooney évről-évre egyre nagyobb figyelmet kap, mi ma az öltözködését vesézzük ki.

Nem is akármilyen outfitek következnek most, hanem megnézzük, hogy Mrs. Clooney mit választ, ha a alkalmakról van szó. Az alakja tökéletes, így szereti is kihangsúlyozni és nagyjából minden jól is áll rajta. Lássuk, mik ezek!

Arany-láz

Tetőtől-talpig fémes színekbe öltözni merész választás, mert igencsak kihangsúlyozza azt, ami a ruha alatt van, így teltebb hölgyeken nem áll annyira jól. Amal viszont úgy tűnik, hogy szereti, ugyanis többször is viselt már arany színben pompázó ruhákat. Általában a rövid verzióra szavaz, így nem is túlzás és a gyönyörű lábait is megcsodálhatjuk. Azért valljuk be, a maxi is remekül áll neki!

 

Klasszikus

Mind a színeket, mind a fazont beleértve. A piros, fehér és fekete színek kombinálása minden esetben helytálló, stílusos és klasszikus. Elegánsabb eseményekre, vacsorákra tökéletes lehet, akár ruha, akár nadrág+felső szettben viselve. Ezt Amal is tudja és igazán remekül használta ki a színek adta eleganciát.

 

Minták

Nem csak a színes ruhadarabokat, de a mintásakat is jól tudja viselni. Általában virágmintás outfitekben láthatjuk, amelyek amellett, hogy feltűnőek, nagyon nőiesek is. Elegánsabb eseményre mindig jó választás egy igazán nőcis darab, egy szép magassarkúval és egy visszafogott ékszerrel kombinálva. A mi kedvencünk Amal szettjei közül a fehér alapon piros mintával ékesített ruha, az egy igazi Fashionfaver darab!

 

Egyszínű kisruhák

Van, amikor ő is az egyszerűségre szavaz és a koktélruhák mellett dönt. Ezek azért említésre méltóak, mert egy színben pompáznak, mindenféle csicsa nélkül, mégis odavonzzák a tekintetet. Ezekben a ruhákban az a legjobb, hogy kiemelik az alakot és a hosszú lábakat, na meg bátran fel lehet dobni kiegészítőkkel is.

 

Éljenek a nadrágok

Ki mondta, hogy csak ruhákban és szoknyákban lehet bulizni? Nadrágokkal is nagyon elegáns, stílusos és trendi szetteket lehet összerakni. Legalább kitűnsz a többiek közül is, ha te inkább a nadrágra szavazol és így egy szép blúzt is választhatsz, tehát minimum két ruhadarabot is megmutathatsz egyszerre. Amal is szeret így megjelenni!

 

Szemezgessetek ezek közül szilveszter éjjelre, inspirálódjatok és nyűgözzétek le a társaságot!