Amber Scholl- Luxus fillérekért

Bemutatjuk Amber Schollt, aki videók készítésével rengeteg luxust imádó fiatal lány és nő életét könnyebbítette meg.

🥨

82.7k Likes, 949 Comments – Amber Scholl (@amberscholl) on Instagram: “🥨”

Amber Youtube karrierjét 2013-ban kezdte el, amikor is sztárokkal készített interjúkat töltött fel. Aranyos lány, karaktere nagyon tetszett az embereknek, így egyre több követőre tett szert az idő során. A sok pozitív visszajelzésnek köszönhetően elkezdte a DIY videók készítését is tudva, hogy sokan szeretik a luxus cikkeket, de nem feltétlenül van rá pénzük. Egyetemistaként ismerte ezt a helyzetet, ebből merítve kezdte el kiépíteni pályáját a videózás terén. Első ilyen videója a nők körében kedvelt fehér fényes tükör, ami mellett lehet sminkelni vagy tökéletes selfie pontot lehet teremteni a szobánkban.

kim wore it better but i look good too ;) #DIY

45.7k Likes, 616 Comments – Amber Scholl (@amberscholl) on Instagram: “kim wore it better but i look good too ;) #DIY”

Youtube csatornáját azóta már körülbelül 1,7 millióan követik, és más típusú videókkal is szórakoztatja hetente a nézőit. Tökéletesen megmutatja, hogy nem minden a pénzen múlik és könnyen öltözhet vagy akár dekorálhatja a házát sikkesen bárki.

Nézzünk is meg pár tökéletes ötletét:

Mindenki imádja a tökéletes napszemüvegeket főleg, hogy közeleg a nyár, aminek egy fontos kiegészítője. Amber ezt is megoldotta nagyon alacsony költségvetésen, de persze csak azok tudják, hogy nem designer darabról van szó, akik végignézték a videót.

Következő nagyon jó ötlet, ami most nagyon kedvelt ajándék, és minden lány álma, azok pedig a dobozos rózsák. Igen fiúk tudjuk, hogy eredeti virággal egy vagyon tud lenni ez az apró meglepetés, de Amber ebben is segít. Fogjuk meg az alapanyagokat és barkácsoljunk egyet párunknak vagy akár magunknak.

Térjünk is át a ruhákra, ki ne szeretne egy kis csillogást a mindennapjaiba?! Egyszerű, egyszínű ruhadarabokat nagyon könnyen fel lehet dobni kiegészítőkkel, hogy több ezer dolláros szettnek tűnjenek. Semmi más nem kell, mint az említett darabok és fantázia. Természetesen nekünk elég figyelni a videós trükköket.

Viszont nemcsak hétköznapi öltözékeket láthatunk DIY videókon keresztül, hanem extrémebb esti szetteket is. Egyik videó típusában az általa kedvelt sztárok nagyon különleges szettjeiből merít ötleteket. Több órán át készíti a tökéletes mását a kiszemelt sztár ruhájának. Általában megmutatja az egész folyamatot, így bárki otthon szépen figyelve le tudja másolni őt.

Ambert akár a stílusos spórolás nagykövetének is hívhatjuk, nagyon kreatív és minden ötletét meg tudja valósítani fillérekért. Vágyni kell a számunkra luxusnak tűnő dolgokra és nagyon is ötletesen megoldani azokat.