Anna Amélie új kollekciója: 2012 tavasz/nyár

Táskamániásoknak kötelező a többieknek pedig kötelezően ajánlott megnéznie Anna Amélie új kollekcióját, amely a napokban jön ki. Részt vettünk a sajtótájékoztatón, így első kézből közvetítjük nektek az ottani eseményeket és ami még fontosabb az új kollekcióról is láthattok most képeket.

Hétfőn este 6-ra voltunk hivatalosak az eseményre, ami a viszonylag kevés résztvevő ellenére nagyon színvonalasra sikerült. Sajnálhatja, aki nem jött el, mert mindamellett, hogy megnézhettük, kézbe vehettük az újdonságokat, rengeteg finomsággal, borokkal és bejelentésekkel is fogadták a jelenlévőket. Nem voltak hosszú monológok, csak a lényeget hallhattuk a többi pedig a szemünk elé tárult. A tájékoztatót Bujdosó Bianka nyitotta meg. Megtudtuk, hogy az új arculatot Kiss Miklós – designer tervezte, aki Anna jó barátja és tervbe első látásra beleszeretett.

Anna nem rejtette véka alá, hogy szerinte a magyar tervezőknek igen is össze kell tartaniuk. Ezt bizonyítja az est legnagyobb meglepetése is. Anna Hevesi Nórát kérte fel egy ruhakollekció tervezésére az új kollekciójához. Mindkét tervező által használt színek lehengerlőek, ezt látni kell élőben is!

A Hevesi Nóra ruhák egyszerűsége, vibráló színei és gyönyörű vonalai azok,  ami megragadják a szemet:

A meglepetések sora még nem értek véget, ugyanis még egy együttműködésről számolhatunk be (talán már soknak is tűnik a jóból?): készült egy ékszer kollekció is, amely Oláh Sándor – ötvösművész keze munkáját dicséri. Karkötők és medálok arany színben pompázva:

Most pedig következzenek a várva várt Anna Amélie táskák, amelyeket a tenger és a tenger halai ihlettek. A csillogó felületek és színek akár a halpikkelyek. Némelyik táska mintája is a tenger hullámait rejti, melyet belekarcoltak nem kis munkával. A táskákhoz övet vagy rojtos táska díszt is kérhetünk. Minden tiszta bőrből készül, a minőség garantált:

Mióta Oláh Anna munkáit ismerjük nem csalódtunk benne, viszont meglepődni folyton meglepődünk, hogy milyen megújulásra vagy inkább önmaga folytonos felülmúlására képes a saját vonások megtartása mellett. Kíváncsian várjuk mit tartogat ezután a jövő és képes e ez a mindig mosolygós lány folytatni a sikerszériát. Sok sikert kívánunk hozzá neki! Hajrá Anna, csak így tovább!

Nektek hogy tetszik a kollekció? Melyik a kedvencetek?