Az 5 kedvenc sztáresküvőnk 2018-ban

Imádjuk az esküvőket és szerencsére ezen a téren 2018 abszolút bővelkedett a jobbnál jobb hírekben, mi pedig természetesen mindig beszámoltunk nektek róluk – most viszont úgy gondoltuk, ideje egy csokorba összeszedni a TOP sztárlagzikat!

Kit Harington és Rose Leslie

Számunkra az ő szerelmük még mindig nagyon romantikus és álomszerű, hiszen egy párt alkottak a képernyőn is, és lám-lám, a valóságban is egymásba szerettek a Trónok harca szereplői. Az esküvőre júniusban került sor, egy apró, cuki kis skóciai templomban. Az esküvőre természetesen több munkatársukat is meghívták, ott volt például Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams és Peter Dinklage is. Elegánsak, természetesek és csodaszépek voltak mindketten, a boldogság pedig csak úgy sugárzott róluk.

#KitHarington and #RoseLeslie tied the knot in Scotland today!

551.9k Likes, 9,180 Comments – Kit Harington (@kitharingtonig) on Instagram: “#KitHarington and #RoseLeslie tied the knot in Scotland today!”

Chiara Ferragni és Fedez

Eseménydús volt Chiara és Fedez szeptember 1-i esküvője, az biztos! Az ő életük tényleg álomszerű, mi is sokszor mesélünk nektek róluk egy-egy cikkben, vagy adunk némi hírt róluk a heti Hírstagram összefoglalók keretében. Chiara hatalmasra duzzasztotta a blogját, nem csoda hát, hogy ma már inkább tartja mindenki üzletasszonynak, nem pedig bloggernek. Az esküvő helyszíne Szicília volt, ahova magánrepülővel szállították a vendégeket. Három esküvői ruha is készült a nagy napra, amik mind egytől egyig gyönyörűek voltak, nem csoda hát, hogy Fedeznek azonnal könnyek szöktek a szemébe, mikor az oltárnál állva megpillantotta szerelmét. Ne felejtsük el megemlíteni az óriási tűzijátékokat, a saját vidámparkot óriáskerékkel, vagy az élő koncerteket sem.

Meghan Markle és Harry herceg

Kétségkívül erre a napra várt legjobban az egész világ 2018-ban, hiszen egy újabb csodálatos királyi esküvő volt kilátásban – és májusban meg is kaptuk, amire vágytunk. Meghan esküvői ruháját a Givenchy divatház művészeti igazgatója tervezte. Nagyon elegáns és kifinomult darab volt, Meghan pedig természetesen elképesztően festett benne. Az esküvő után a pár Sussex hercege és hercegnője címét kapta a királynőtől. A családalapítással sem késlekedtek a szerelmesek, hiszen októberben már a palota erősítette meg a hírt, hogy az ifjú pár első közös gyermeküket várja a legnagyobb boldogságban.

First kiss #RoyalWedding

1m Likes, 4,179 Comments – Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Instagram: “First kiss #RoyalWedding”

Priyanka Chopra és Nick Jonas

Nem semmi esküvőt tartott a sztárpáros, azt meg kell hagyni. Meghan hercegné egyik legjobb barátnője, Priyanka talán még a királyi esküvőt is túlszárnyalta a hatalmas partival, no meg a felejthetetlen 22 méter hosszú esküvői fátyollal, amit már biztos Ti is lépten-nyomon láttatok az elmúlt hetekben. Az esküvőt Indiában tartották, így egy hagyománytisztelő és egy modernebb szertartás is lezajlott, természetesen a hozzájuk illő ruhákkal. A modernebb változatot Ralp Lauren tervezte, ami állítólag azért hatalmas dolog, mert a mester az elmúlt 50 évben ezen kívül összesen három menyasszonyi ruhát tervezett, mindegyiket a saját rokonságának. A ruhát 2 millió 380 ezer gyöngy díszítette. Kell ennél többet mondanunk?

And forever starts now… ❤️ @nickjonas

6.3m Likes, 59k Comments – Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Instagram: “And forever starts now… ❤️ @nickjonas”

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Mindenféle pompa és fényűzés nélkül, de Miley és Liam is hivatalossá tette, hogy december végén egybekeltek. Ez a legfrissebb és egyben legváratlanabb bejelentés így év végén, hiszen titokban házasodtak össze. Ennek ellenére mindenki nagyon örül neki, hiszen kapcsolatuk már tíz éves múltra tekint vissza, és évek óta jegyben jártak. Sok minden nem derült ki a nagy napukról még, ez talán az elkövetkezendő hetekben még változik – annyit már tudunk, hogy Miley egy szolid Vivienne Westwood ruhát viselt, Liam pedig egy sportosan elegáns szettet választott.

10 years later …..

7.3m Likes, 81.9k Comments – Miley Cyrus (@mileycyrus) on Instagram: “10 years later …..”