Az Element Eden 2012-es őszi-téli kollekciója

Az Element Eden egy átlagostól eltérő, különleges márka létrehozásának ötletéből fakad. Céljuk, hogy arra inspirálják a lányokat, hogy keressék saját útjukat és más-más nézőpontokból közelítsék meg az általános dolgokat. Jelszavuk: legyél őszinte, kreatív és szenvedélyes, az Element Eden pedig segít neked szavak nélkül is kifejezni önmagad. “Az vagy, amit hordasz, mert azt hordod, ami Te magad vagy”.

Element Eden

Az Element gördeszkás márkát Johnny Schillereff alapította a ’90-es évek elején. Felesége, Kori feladata a márka női vonalának kialakítása, amely Element Eden névre hallgat. Kori a ruhákat olyan lányoknak tervezi, mint amilyen Ő maga is: akik ugyan nem feltétlenül űzik a sportot, de érdeklődnek a deszkás közösség és stílus iránt. 2002-től az Element Eden elindította támogatói programját, amely fiatal, tehetséges lányoknak segít formába önteni ötleteit. Pártfogoltjaik között vannak képzőművészek, zenészek, filmkészítők, designerek, de természetesen gördeszkások is.

Element Eden (12)

Element Eden (13)

Element Eden (1)

Az Element Eden 2012-es őszi-téli kollekcióját az őszi erdő inspirálta. A falevelek színei, mint a bordó, a narancssárga vagy a rozsdabarna mind visszaköszön a ruhákon, de ugyanígy a mohazöld és a szürkésebb árnyalatok is helyet kaptak a kollekcióban. Előtérbe kerültek a meleg, kötött kardigánok és ruhák, illetve a sálak és kalapok is, ezért a kevésbé sportos lányok is megtalálják számításukat. Emellett azonban a megszokott sportosabb stílus is képviselteti magát, hiszen színes farmereket, átmeneti kabátokat, kapucnis pulóvereket is találunk az Eden-nél.

Element Eden (2) Element Eden (3) Element Eden (4) Element Eden (5) Element Eden (6) Element Eden (7) Element Eden (8) Element Eden (9) Element Eden (10)                 Element Eden (11)

A kollekcióhoz forgatott kampányfilmet itt lehet megnézni:

Képek forrása: www.elementeden.com