Az igényes férfi ismertetőjelei

Az igényesség a férfiaknál legalább olyan fontos szerepet játszik mint a nőknél. Bár sok férfi képes ezt elbagatellizálni és azt gondolni, hogy egy felemás zokni, vagy kissé túlnőtt haj nem a világ vége, azonban nekik sem árthat, ha kicsit odafigyelnek az apróbb részletekre!

A cipő, mint az igényesség elsőszámú iránymutatója

Sok mindent elárul a viselőjéről, hogy milyen cipőt visel. Lehet drága autója, márkás órája, belőtt frizurája, de ha a cipője koszos, ne adj isten szakadt, elhasználódott, az egyből sokat ront az összképen. Természetesen nem kell minden nap az ünnepi bőrcipőt viselni, de a hétköznapi cipődet azért kötelező rendben tartani!

Ha szakáll, akkor csakis ápolt

Bár napjainkban rendkívül divatos a szakáll és a legtöbb lánynak is bejönnek a szakállas férfiak, ez csakis az ápolt, szépen formára nyírt és karban tartott darabokra vonatkozik. A túl hosszú, gubancos, igénytelen arcszőrzet gondozatlan, visszataszító! A másik véglet, amikor olyan srácok próbálnak szakállat növeszteni, akiknek amúgy nem adatott meg a dús arcszőrzet. Egyszerűen csak hülyén néz ki, úgyhogy ne erőltessétek minden áron.

Melegítőben csak otthon!

Sajnos manapság igencsak divat -vagy jobban mondva hóbort- lett mindenhová melegítőben járni és bár én elhiszem, hogy kényelmes, ettől még nem utcára való! Otthon a kanapén lustálkodni tökéletes választás lehet, de egy magára valamit is adó srác legfeljebb az edzőteremig megy el benne!ea2efafa64b5d7c7d5f5c2a9aec1c189

A fehérnemű

Bizony ám, csakúgy, mint a lányoknál, a fiúknál is nagy jelentőséget tulajdoníthatunk az alsóneműnek! A lyukas, agyonmosott, vagy éppen mesefigurás alsónadrágoknak egy nagy-nagy nem jár! Itt sem mondanám, hogy pénz kérdése a dolog, ugyanis nem muszáj Calvin Kleinből betárazni, elég, ha beszerzel pár egyszerű, ám annál jobb minőségű darabot és rendszeresen lecseréled az elhasználódottakat.

Nézz a körmödre!

A lerágott, koszos körmök ápolatlan benyomást keltenek, úgyhogy mindenképp figyelj oda a kezeid állapotára! Nem ciki fiúként sem krémezni a kezed, ha érzékeny a bőröd, főleg a hideg, szeles napokon! A pedikűrről se feledkezz meg, ugyanis a lányok sem szeretik a berepedezett sarkakat!79447fd3d68784d568fc286a6f9da2fe

Pénztárca

Tilos a tépőzáras, vagy amin a kedvenc focicsapatod címere díszeleg, de az sem jobb ha a zsebedből húzod elő a gyűrött ezreseket. Vegyél inkább egy szép bőrpénztárcát, amiben egyúttal az irataidat is tudod tárolni!