Az Insta legnépszerűbb úti céljai

Van néhány olyan ismert látványosság, amelyekkel számtalanszor találkozunk kedvenc képnézegető közösségi csatornánkon, viszont nem biztos, hogy tisztában vagyunk vele melyik hol is található.

Ezúttal összeszedtük nektek egy csokorba az Insta legkedveltebb látványosságait!

Zakynthos, Görögország

Görögország nincsen látnivalók híján, csodásabbnál csodásabb tengerpartjaival vonzó úti cél a turisták számára. Ám fantasztikus látnivalói közül van néhány olyan jellegzetes helyszín, amely mégis kiemelkedik a többi közül: ilyen a Hajtörés-öböl Zakynthos szigetén. Aki ellátogat a szigetre, kötelező készíteni bár egy fotósorozatot vagy az öbölből, vagy az öböl felett elhelyezkedő kilátóból. Már külön rajongói oldala is van Zakynthosnak az Instán, ahol napi szinten bombáznak szemetgyönyörködtető fotókkal, bővebb beszámolót pedig itt találtok!

Tag friends who have been here …. We all shoud be here 😍😍😍 #Zante2017 #zakynthos2017 #zanteeee #summer #kalamaki #laganas #zante #zakynthos #zanteworkers #navagio #zakhyntos #malia #kavos #AyiaNapa #magaluf #napa #ibiza #ZanteTown #zakinthos #mykonos #santorini #太阳的后裔 #doyoutravel #zakynthosisland #travel #travelblogger #travelblog

1,027 Likes, 11 Comments – Zakynthos (@zakynthos.official) on Instagram: “Tag friends who have been here …. We all shoud be here 😍😍😍 #Zante2017 #zakynthos2017 #zanteeee…”

Santorini, Görögország

Ha már Görögországban kalandozunk, nem maradhat ki a sorból Santorini gyönyörű szigete sem a fenomenális sötétkék tetejű fehér házikókkal. Valljuk be, sokunk álma egyszer egy ottani erkélyen elfogyasztani egy hatalmas reggeli brunch-ot sok-sok pezsgővel!

Marrakesh, Marokkó

Marokkó a példa arra, hogy milyen csoda születhet két kultúra találkozásából. Fülledt afrikai hangulat és a színek,minták keveredése jellemző Marrakesh városára, amelyet nemrégiben kedvenc divat bloggerünk, Chiara Ferragni, is meglátogatott az YSL Múzeum megnyitója kapcsán.

Dream terrace #TheBlondeSaladGoesToMorocco

363.2k Likes, 1,319 Comments – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Instagram: “Dream terrace #TheBlondeSaladGoesToMorocco”

Galleria Vittorio Emanuele II, Milánó

Olaszország legrégebbi bevásárlóközpontja, amely ma a legnevesebb divatházak ( mint a Gucci, Prada, LV) üzleteinek ad otthont. Ha Milánóban járunk k-ö-t-e-l-e-z-ő ellátogatni ide, és készíteni egy-két képet, még ha a pénztárcánk nem is engedi meg, hogy tömött zacskókkal távozzunk!

 

Jumeirah beach, Dubaj

A Jumeirah beach  kb. olyan, mint az Eiffel-torony Párizsban: ha Dubajban járunk akkor szinte kötelező egy olyan képet lőni, ahol a híres strandon pózolunk, a háttérben pedig mindenképp látszódik a Burj Al Arab luxushotel, a maga 280 méterével.

Yet another beautiful sunset 🌅 #mydubai #dubai #dubaisunset #sunset #sunsets #sunsetbeach #dailyinspiration #dailyinsta #lovindubai #jumeirahbeach #burjalarab

12 Likes, 1 Comments – Dzul Bakar (@bakardzul) on Instagram: “Yet another beautiful sunset 🌅 #mydubai #dubai #dubaisunset #sunset #sunsets #sunsetbeach…”

Kappadókia, Törökország

Törökország közepén helyezkedik el az a város, mely égboltját állandóan hőlégballonok színesítik. Jellegzetes a természeti adottsága is, kiálló csúcsok ékesítik, amelyeket tündérkéménynek neveztek el. Egy biztos: lélegzetelállító látvány!

 

🦋 Cappadocia 🦋 ……….. Tag 📌 someone you’d fly with 🕊 ……….. Location 📍 #goreme #cappadocia #turkey …………….. Photo 📸 @cnrbsr

961 Likes, 31 Comments – Goreme Cappadocia Turkey (@butterflyballoons) on Instagram: “🦋 Cappadocia 🦋 ……….. Tag 📌 someone you’d fly with 🕊 ……….. Location 📍 #goreme…”

Phi Phi sziget, Thaiföld

Thaiföld egyik ékszerdoboza Phi Phi sziget, a sziklákkal körülhatárolt homokos tengerpartjával, a fotókon egyszerűen nem lehet mással összetéveszteni!

Har speidet etter Leonardo DiCaprio i hele dag 🤷🏻‍♀️ #thebeach #mayabay #mayabaybeach #phiphiisland #phuket

7 Likes, 1 Comments – Hana Čolaković (@hanackc) on Instagram: “Har speidet etter Leonardo DiCaprio i hele dag 🤷🏻‍♀️ #thebeach #mayabay #mayabaybeach #phiphiisland…”

Amsterdam, Hollandia

A holland fővárosban készült képeknek is megvan a maga különös hangulata, általában az árulkodó hidakról lehet felismerni, de jellegzetes, hogy általában egy félig képbe lógó kerékpár is díszíti az itt készült fotókat!

Amazing first King’s Day in #Amsterdam 👑❤️ #favorite #my #panda 🤗 @tavicastro

25k Likes, 93 Comments – Yanita Yancheva (@yanitayancheva) on Instagram: “Amazing first King’s Day in #Amsterdam 👑❤️ #favorite #my #panda 🤗 @tavicastro”

Párizs, Franciaország

A francia főváros egyszerűen azon városok listájára tartozik, amelyiket bármelyik szegletéről fel lehet ismerni, legyen szó az Eiffel-toronyról, a Louvre Múzeumról, a Moulin Rouge-ról, a Diadalívről, a Champs-Élysées-ről, a Notre-Dame-ról, Versailles-ról és a listát folytathatnánk még, ezért nem meglepő, hogy ez a csodás ikonikus város is helyet kap listánkon. Van ami örök, Párizs pont ilyen!

 

A cikk alapja: cosmopolitan