Az ősz java még csak most jön – Inspirálódj az Insta sztárok legjobbjaitól!

Mielőtt a plázákban felcsendülnek a korai karácsonyi dallamok, előtte még néhány hétig élvezhetjük az ősz szépségeit. Kötött pulcsik, meleg színek és egy finom Starbucks Pumpkin Spice Latte melengeti az emberek szívét az egyre zordabb időjárásban.

A divatról ilyenkor sem feledkezhetünk meg, már csak azért sem, mert a legjobb szettek ideje még csak most jött el. A rétegzett öltözködésnek köszönhetően kreatív oldalát is megmutathatja mindenki. Ideális az időszak arra, hogy a hosszú ideje gyűjtögetett szezonális ruhák rivaldafénybe lépjenek, különös tekintettel a színekre, a mintákra és az anyagok sokféleségére.

Az ősz kedvez a földes és melegebb tónusú színeknek, a minták kavalkádjának, de még az elegáns stílus kedvelőinek is ez az időszak lehet a kedvence, gondolva a hosszú szabású szövet kabátokra és a combközépig érő csizmákra. A kényelmes és viselhető ruhatár ilyenkor még inkább előtérbe kerül, tekintve, hogy az időjárás már kevésbé kedvez a lengébb anyagból készült ruháknak. A bátraknak javaslom, hogy ne rejtsék el véglegesen a rövidebb szoknyákat, vagy a hosszú maxikat. Lássuk is a legnépszerűbb insta sztárokat, milyen öltözködési tippel tudnak szolgálni nekünk!

Neon színek

Bátran menj szembe a szokásos őszi színekkel, mint a barna, zöld, fekete vagy éppen a bordó. Ha túl egyhangúnak találod, hogy mindenki sötét színekbe öltözik, kapd fel kedvenc neon színű ruhádat vagy kiegészítődet. Nem kell eltúlozni, egy darab ideálisan elég ahhoz, hogy a legtöbb szempár rád szegeződjön a tömegben.

IMG_20181021_175932

Instagram/Jamie Xie

IMG_20181021_175848

Instagram/ Brooke Carrie Hill

Rövid szoknya

Harisnyával viselve a szoknya remek választás lehet. Többféle vastagságú harisnyát árulnak ma már az üzletek, ami elsőre talán nem tűnik annyira melegnek, de hidd el, nagyon is működik ez a viselet még télen is! Dobd fel egy különleges bőrszoknyával, vagy egy kicsit érdekesebb szabású társával!

IMG_20181021_175900

Instagram/ Nati Drencheva

IMG_20181021_175804

Instagram/ Freddy Cousin-Brown

Pufi kabát

Akár egy életnagyságú pillecukor… Na persze, nem kell ennyire eltúlozni. Tény azonban, hogy a pufi kabátok nemcsak hasznosak, hanem csinosak is. Sokak kellemetlenül érzik magukat benne vagy éppen túl sportosnak találják, de annyi biztos, hogy egy sportos szerelés remek kiegészítője lehet. Gondolkodjunk itt is színekben, minél színesebb annál jobb. Vidámságot, játékosságot csempész a hidegebb napokon az emberek életébe, amitől máris mindenkinek a közérzete jobb lesz.

IMG_20181021_175737

Instagram/ Chiara Ferragni

Rózsaszín kimaxolva

A rózsaszínről télen sem kell lemondani. Annyi árnyalata van, hogy szinte minden nap hordhatnánk hetekig ezt a színt, sosem lenne unalmas az összeállítás. Ha egész megjelenésünket ennek a színnek szenteljük, próbáljunk az anyagokkal játszani. A bőr és a kötött anyagok nagyon intenzív párosítás lehet, és remekül megférnek egymás mellett. Dinamikájuknak köszönhetően az összeállítás nem lesz unalmas vagy kislányos.

IMG_20181021_175752

Instagram/Sara Sampaio

Az örök bordó

Kétségtelen, hogy az ősz legnagyobb slágere a bordó szín, viselhetjük a körmünkön, a táskánkon vagy éppen a ruhánkon. Valami oknál fogva kevésbé elterjedt, hogy az őszi/téli időszakban színes nadrágot hordjanak a nők. Pedig a bordó nadrág éppen ennek a szezonnak a legszebb kincse lehet. Feldobja a sokszor sötét színekben pompázó kabát-táska-cipő kombinációt. Ha az őszi-téli napokon nem kedveljük a túlzottan színes nadrágokat, akkor próbáljuk ki ezt a színt!

IMG_20181021_175817

Instagram/ Christina Bihari

All black

Az all-black look az egyik legsikkesebb megjelenés mióta világ a világ. Különösen vagány és merész megjelenést kölcsönöz viselőjének, ha bőrdzsekit társít a fekete ruhához. Az all-black összeállítás sajátossága, hogy a kiegészítők döntenek arról, hogy milyen stílusú is lesz a szett. Sportos összeállításhoz sportcipőt és hátitáskát is választhatunk, amíg egy kicsit nőiesebb stílusban magasszárú csizmát és egy kis oldaltáskát tudnék elképzelni, mint kiegészítő. Az ékszerek tovább fokozhatják a stílusjelek üzenetét.

IMG_20181021_175828

Instagram/Bolla Viktória

Kocka, kocka hátán

A kockás trend az őszi trendekben köszön vissza leggyakrabban. Sokan aggódnak, alaptalanul, csak úgy, mint a csíkos ruházat esetén. Felesleges félelem, a kockás ingek, kabátok nagyon is hordható darabok, remekül illeszkednek a sportos, hétköznapi vagy éppen elegáns ruhatárba. Amire érdemes lehet figyelni, az a színvilág. Milyen a ruha alapszíne, illetve a kockák vonalai milyen színekből tevődnek össze, ezeket párosítsuk a színtípushoz, amivel rendelkezünk.

IMG_20181021_175911

Instagram/ Leonie Hanne