Az új “kemény leány”, Azealia Banks!

Elképzelhető, hogy egyre több helyen találkoztál már Azealia Banks nevével. Cikkünkben bemutatjuk a világ legújabb női rapperét, aki ötletes rímei mellett, öltözködési stílusával is felhívja magára a figyelmet!

Copyright by GoogleAzealia, 1991-ben látta meg a napvilágot Amerikában. Állítása szerint, már fiatal korában eldöntötte, hogy világhírű amerikai énekesnő szeretne lenni. Legnagyobb példaképei közé sorolta a Destiny’s Child formációt, Lil’ Kim-et vagy Aaliyah-t, így nem véletlen, hogy Banks kisasszonyból egy igazi rapper vált! Zenei karrierjét 2010-ben kezdte el. Igaz, ekkor még a nagy ismertség elkerülte a leányzót, hiszen csak (kis közönségek előtt) underground klubokban lépett fel.
2012-ben elérkezett a várva várt siker, Azealia “212” c. dala Amerikában és a világ több kontinensén is pillanatok alatt a slágerlisták élére ugrott! A sikeres kislemez óta Banks csak felfelé halad a létrán, s idén májusban már megjelent első lemez is, “1991” címmel.

Az egyre növekedő hírnevet nem más mutathatná jobban, mint a Dazed & Confused magazin szeptemberi száma. A magazin Azealia Bankst választotta legújabb címlaplányának! Természetesen a borítóhoz egy extrém fotósorozat, s egy interjú is dukál. A riportban Azealia mesél gyerekkoráról és jövőbeli terveiről is.

A már szinte botrányosnak mondható képeket Shari Hamza készítette.