Azok a sötét 90-es évek…

Bizonyára sokan a 90-es években nőttetek fel, így talán rémálmaitokban kísérthet még néha a poliészter mackóalsók susogása vagy a klumpák nehéz fatalpának klappogása az ovi kongó folyosóján… Aztán mikor felriadsz, és elkezdesz böngészni a neten, ledöbbenve tapasztalod, hogy vannak, akik még mindig azokban az időkben (vagy annak ruháiban) élnek!

 

Farmer farmerral

Régebben még bevett szokás volt a farmerdzseki farmernadrággal való kombinálása, hiszen ‘ha ugyanaz az anyaga, akkor tuti összeillik’! Ezt az elvet most bizonyára átgondolja mindenki, amikor ránéz Britney és Justin alábbi közös fotójára, valljuk be, ‘kicsit’ túlzásba vitték a dolgot, és habár Rihannanak még egy zsák is jól állna, a farmertúladagolás még neki sem menő.

 

 

Haspóló

Engem személy szerint kezd az őrületbe kergetni, hogy boldog-boldogtalan nyomatja a haspóló-témát, a nagymamák már kezdenek belefáradni a vesegyulladás nehézségeinek ismételgetésébe. Cara Delevigne sokszor jól eltalálja a 90-es évekre emlékeztető szettjeit (lásd bal és jobb oldali kép), de a Simpsonos haspólóval már eléggé túllőtt a célon.

 

Haspóló minivel

A kevesebb több felfogás a 90-es években csak városi legendaként élt, így sokszor előfordult, hogy például Christina Aguilera bőven átlépte a közönségesség határát. Ha azonban Miley Cyrus fotójára nézek, felmerül bennem a kérdés: semmit nem tanulnak a hibáikból az emberek?

 

Neon neonnal

Habár nagy rajongója vagyok a color blockingnak és a neon színeket sem vetem meg, a túl sok ebből sem jó. Ide Nicki Minaj-ról is lehetett volna rengeteg képet beszúrni, de Rihanna kihagyhatatlan Woody Woodpecker sérója mellett nem tudtam szó nélkül elmenni. Az már azért durva, mikor a rikító ruháihoz ugyanolyan vad frizurát is választ valaki!

 

Melegítő magassarkúval

Erre végleg nincs mentség, a melegítő maradjon otthoni vagy edzős cucc, miért venné fel akárki is egy eseményre magassarkúval?

Holdjáró cipő

Akárki akármit mond, a platformos talpú tornacipőket és társaikat mindenkinek a szekrény legmélyebb bugyraiba kellene száműznie, mert nem csak nem változtatnak semmit az alakon, még csúnyák és bumfordik is.

 

Szerintetek melyik 90-es évek-beli trend a legcikisebb?