Baby Boom 2017 – Sztárbabák a láthatáron!

Egy új jövevény érkezése mindig nagy szenzáció, ez a sztároknál talán még jobban kiéleződik, hiszen a kicsikre majd’ az egész világ kíváncsi! Most összegyűjtöttük, kik néztek már szülői örömök elé 2017-ben, és kik azok, akik majd csak ezután fognak!

Akik már babáznak:

Natalie Portman és Benjamin Millepied

Az Oscar-díjas színésznő és koreográfus párja febuár 22-én köszöntötték második gyermeküket, aki az Amalia Millpied nevet kapta.

NEW: Natalie for Vanity Fairs ‘Hollywood special’ issue 💕😍 #NataliePortman

4,258 Likes, 47 Comments – Natalie Portman (@natalieportmanpage) on Instagram: “NEW: Natalie for Vanity Fairs ‘Hollywood special’ issue 💕😍 #NataliePortman”

Tori Spelling és Dean McDermott

A Beverly Hills 90210 sztárja március 2-án adott életet a legifjabb McDermott babának, aki a Beau Dean nevet viseli.

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski

A Chloe, Dear John és a Mamma mia! című filmekből jól ismert Amanda Seyfried és szintén színész párja, Thomas Sadoski, 2016 elején kezdtek el randizni, majd az év szeptemberében már az eljegyzésre is sor került. Idén márciusban pedig megszületett lányuk, akinek a nevét még nem árulták el, ahogyan még képet sem mutattak róla a nagyérdeműnek.

#TheLastWord with @annjewellee

126.5k Likes, 631 Comments – Amanda Seyfried (@mingey) on Instagram: “#TheLastWord with @annjewellee”

Irina Shayk és Bradley Cooper

Múlt év végén robbant a hír, amikor Victoria angyala már várandósan vonult végig a VS éves show-ján. Ami különösképpen érdekes, hogy ha végigtekerünk a gyönyörű modell Instáján egy képet sem találunk róla várandós állapotban, ráadásul még az is várat magára, hogy megpillantsuk az angyal bébit, akit a híres szülök  Lea de Seine Shayk Cooper-nek neveztek el. Szülés után néhány héttel pedig ismét bomba formában van a boldog anyuka.

Pre-sunset 🌅😍 #currentsituation

321.5k Likes, 1,768 Comments – @irinashayk on Instagram: “Pre-sunset 🌅😍 #currentsituation”

Camilla Luddington és Matthew Alan

A Grace klinika sztárja, Camilla Luddington, és párja április közepén tették Instagram-hivatalossá kislányuk születését, akit Hayden-nek neveztek el.

We have a new great love in our lives… our sweet baby girl…Hayden 💘💘💘💘💘🎉🎉🎉🎉🎉

419.6k Likes, 9,405 Comments – Camilla Luddington (@camillaluddington) on Instagram: “We have a new great love in our lives… our sweet baby girl…Hayden 💘💘💘💘💘🎉🎉🎉🎉🎉”

Ciara és Russel Wilson

Ciara április 28-án adott életet a Seattle Seahawks játékosával első közös gyermeküknek, aki a Sienna Princess Wilson nevet kapta.

Dear Sienna Princess Wilson, No matter how big the wave, we will always be your calm in the storm. We Love You. Love, Mommy & Daddy. 7:03 pm 7 lbs 13 oz. 4.28.2017 Photo By Daddy ❤️

396.4k Likes, 11.5k Comments – Ciara (@ciara) on Instagram: “Dear Sienna Princess Wilson, No matter how big the wave, we will always be your calm in the storm….”

Chad Michael Murray és Sarah Roemer

A színészpáros a Chosen című sorozat forgatásán melegedett össze még 2014-ben, majd 2015-ben egybe is keltek és megszületett első közös gyermekük, akit idén márciusban követett egy kishúgi, akinek egyelőre csak a kisujjait csodálhattuk meg.

Don’t worry little girl you can hold on as tight as you want for as long as you want, I’m already yours & I’ll never let go😚👶😌👨‍👩‍👧‍👦 I’ve now two incredible women in my life. My son & I are two lucky guys. @rooeemer 😎❤️

95.2k Likes, 1,735 Comments – Chad Murray (@chadmurray15) on Instagram: “Don’t worry little girl you can hold on as tight as you want for as long as you want, I’m already…”

… és akik fognak:

Serena Williams és Alexis Ohanian

A profi teniszbajnok és vőlegénye, aki nem mellesleg a Reddit társalapítója, áprilisban jelentette be a babybump-ot, várhatóan augusztus közepére fog megérkezni a teniszbaba.

Instagram post by Serena Williams * May 2, 2017 at 8:59pm UTC

194.4k Likes, 1,865 Comments – Serena Williams (@serenawilliams) on Instagram: “Watch: the Diamond outrage by one of my partners @audemarspiguet Dress @donatella_versace…”

Heidi Montag és Spencer Pratt

A The Hills-ből ismert Heidi Montag, aki anno a plasztikai műtétek sorozatával is magára vonta az emberek figyelmét, és szintén televíziós párja, Sprencer Pratt már 2009 óta alkotnak egy párt, így hát nem csoda, hogy ők is babázásra adták a fejüket.

Sunday fun day.. the 3 of us🤰🏼💛🤰🏼

15.5k Likes, 1 Comments – @heidipratt on Instagram: “Sunday fun day.. the 3 of us🤰🏼💛🤰🏼”

George és Amal Clooney

Februárban erősítették meg a híreket, miszerint Mrs. Clooney is várandós, méghozzá ikrek érkeznek majd az év vége felé Clooney-ékhoz is!

#Repost @stylevoguette with @repostapp ・・・ OH MY GOD! The Clooney’s and their twins 👶🏻👶🏻 spotted at the César Awards! So cute! 😍💘 #babybump @amalclooney #georgeclooney

8,057 Likes, 158 Comments – Amal Clooney (@amalclooney) on Instagram: “#Repost @stylevoguette with @repostapp ・・・ OH MY GOD! The Clooney’s and their twins 👶🏻👶🏻 spotted at…”

Egyik kedvenc divatgurunk családja is növekszik idén egy fővel, a képet elnézve már nem kell rá sokat várni, és nemsokára már Lauren is megkaphatja azt az áhított Margarita koktélt.

Babymooning and pretending my blended lemonade is a margarita 🌴👶🏼🌙🍹

557.9k Likes, 5,341 Comments – Lauren Conrad (@laurenconrad) on Instagram: “Babymooning and pretending my blended lemonade is a margarita 🌴👶🏼🌙🍹”

Beyoncé és Jay-Z

Beyoncé-ék babahíre egyszerűen felrobbantotta az internetet! Február első napján osztotta meg a világgal, hogy ezúttal ikrekkel várandós! A képet majdnem 11 millióan kedvelték!

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. – The Carters

10.9m Likes, 540.7k Comments – Beyoncé (@beyonce) on Instagram: “We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are…”

Nikki Reed és Ian Somerhalder

A színészpáros a napokban jelentette be Instagramon a gólyahírt, 2015 óta alkotnak egy párt és nem kevesebb mint tíz év náluk a korkülönbség, ám ahogyan Ian nyilatkozott, eddig még soha nem érzett ekkora boldogságot!

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Az év elején értesülhettünk a Statham-Whiteley gólyahírről is! Rosie fantasztikusan „viseli” a várandósságot, csak úgy ragyog!

Last night at the NYC #F8 world premiere “Fate of the Furious”. So proud of J, the movie is brilliant go see it, in theatres April 14th! 👊🏼💪🏼

281.6k Likes, 1,211 Comments – Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on Instagram: “Last night at the NYC #F8 world premiere “Fate of the Furious”. So proud of J, the movie is…”

Yanita Yancheva és Tavi Castro

Márciusban érkezett a bejelentés a fitness körökben jól ismert párostól, hogy úton a csöppség. Az biztos, hogy egyszer mi is szeretnék ilyen fitt kismamák lenni, mint amilyen Yanita!