Tegnap este végre kis hazánkban is bemutatták a H&M legújabb kollaborációját, amihez ezúttal a Balmain-t kérték fel.

Az eseménynek a Four Seasons Hotel Gresham Palace adott otthont, ahol finom italok és falatok mellett várhattuk a kollekció hazai debütálását, miközben a kihelyezett képernyőkön szépen lassan pörögtek vissza a percek, egészen addig a pontig míg végre lehullt a lepel a kreációkról és végre szem- és kézügyre vehettük őket élőben is.

IMG_7695 IMG_7721
A kampányvideo jó pár hete hódító útra indult már, és mivel Olivier Rousteing-el divat jóban lenni, ezért nem volt kérdéses az sem, hogy ez nem egy sima hétköznapi reklámhadjárat lesz; az ifjú tervező pedig megadta a módját, és napjaink legfelkapottabb fiatal üdvöskéit kérte fel kollaborációjának népszerűsítésére.
Rousteing több interjúban is kitért arra, hogy olyan hírességek inspirálják őt mint Kim Kardashian, Beyoncé, Kanye West, Jay-Z vagy éppen Rihanna, így a bemutató során felcsendülő dallamok is hűen tükrözték az ízlését.

IMG_7694

A Balmain tehát most sem aprózta el, és remekül hozta a megszokott formáját! Gyönyörűen díszített darabok, bársony, selyem, pontosan kidolgozott részletek. Hangsúlyos váll- és derék részek, remekül szabott nadrágok, a kollekció minden egyes darabja remekül közvetíti azt a glamour életérzést amit Olivier képvisel.

IMG_7707

Tökéletesen prezentálták a haute couture-t fast fashion köntösben, az már más kérdés, hogy a címkéken szereplő összegek a megszokottakhoz képest borsosak, de minden csak nézőpont kérdése, hiszen elérhetőbb árakon juthatunk olyan designer darabokhoz, amik tökéletesen átadják nekünk azt a Balmain életérzést, amit az eddigi években a különféle bemutatóikon megszokhattunk már.

 

[voter]

Az árakért katt ide (egyelőre dollárban)!

Fotók: Farkas Ágnes