Baptiste Giabiconi, a stílusikon?!

A napokban újra hallatott magáról Karl Lagerfeld állítólagos exe, Baptiste Giabiconi, akit most Katy Perry-vel hoztak hírbe. Sőt, azóta kiderült, hogy a pletykának induló románc igenis valós. Na de ki is az a Baptiste Giabiconi?

A francia srác, mára a világ egyik legjobban fizetett férfi modellje, emellett pedig a Chanel arca. Tehát Baptiste-nak kötelessége trendteremtőnek és stílusosnak lennie, utóbbi személyre szabott, de előnyben részesíti az elegáns darabokat is. A hétköznapokon rendszeresen hord foltos, kopott slim fit szabású farmereket és karcsúsított zakókat. Nem veti meg a kiegészítőket sem, sőt rendszeresen halmozza is a különböző nyakláncokat, karkötőket és gyűrűket, szerintem ez a túlzott kiegészítő imádat mára már maga Baptiste Giabiconi. Úgy ahogy a motoros bakancs is – bár néha lecseréli más lábbelikre – már szinte ismertetőjegyévé vált. Ha koppintani szeretnéd a stílusát, akkor mindenképp szerezz be egy motoros bőrdzsekit is, mert enélkül nem lehetsz igazi Baptiste klón, bár szerintem senki se legyen az.
Mindenki próbálja beépíteni a saját stílusába a modell ‘ismertetőjegyeit’, és így biztos valami újat alkottok majd, de megmaradtok önmagatoknak. Tehát következzen pár fotó, amikor Mr. Giabiconi szolgálaton kívül teljesít!

Szerintetek ikon vagy csak egy, a sok közül?