Beach Style Guide, pasiknak!

Nem kérdéses, hogy ezt az iszonyat nagy meleget csak a strandon vagy tóparton lehet elviselni. Szerencsére a napokban minden elfoglaltságom véget ér, s hamarosan én is csobbanhatok a vízben. Ma egy útmutatóval szolgálunk a pasiknak, hogy milyen is az idei beach style!

 

Fürdőnadrág

Az aktuális férfi fürdőnadrág trend kicsit szűkebb és kicsit rövidebb, mint az utóbbi években. Az eddigi nagy kedvenc a bermuda volt, de csaknem ugyanannyian részesítették előnyben a ‘fecskét’ is. Az idei év régi-új trendje az úgynevezett short, amit már tavaly is szinte mindegyik fast fashion márka boltban beszerezhetett bárki. De mivel mindenkinek más és más fazon áll jól, bátran próbáljatok fel többfélét is, mire kiválasztjátok a megfelelő darabot vagy darabokat. Talán jó hír, ha azt mondjuk, hogy nincs igazi trend színek terén. Minden divatos a feketétől kezdve a pasztellen át egészen a neonig, nem számít, hogy egyszínű, sem az, ha mintás. Egy fontos szabály van csak, hogy Te jól érezd benne magad! A mi tippünk, hogy olyan darabot válassz, ami alkalmas városnézésre és fürdőzéshez is.

Póló

Ha igazán stílusosnak tartod magad, akkor a pólóban mész a strandra, és csak a fürdő területén veszed le azt, akkor is ha büszke vagy az izmaidra! S mindemellett a saját érdeketekben is viseljetek valamilyen pólót vagy inget, hisz legkönnyebben a vállak éghetnek le. Az idei szezon legnagyobb trendje a tengerészcsíkos fehér-kék póló, de ugyanúgy divatos lehet egy élénk színű nyomattal az elején, valamint egy teljesen basic darab. Csak próbáljatok arra ügyelni, hogy a pólótok összhangban legyen a fürdőnadrágotokkal!

Cipő

A strandpapucsot nem véletlenül hívják úgy ahogy! Tehát ha csak a strandra mentek, bátran viseljétek eme darabot, vagy akár flip-flop-ot, de ha várost is be akarjátok járni válasszatok inkább mokaszint, az a manapság úgyis oly’ divatos.

Strandtáska

Valahogy mindig annyi cuccot kell vinni a vízpartra, hogy néha egy bőrönd is kevés lenne arra, hogy mindent magatokkal vigyetek. Épp ezért próbáljatok meg olyan táskát beszerezni, ami nagy és a mindennapokon is hasznát veszitek. Valamint arra is ügyeljetek, ha az adott strandon nincs értékmegőrző, akkor saját magatoknak kell biztosítani, hogy ne legyen a táskátok egy zsebes áldozata!

Napszemüveg

Egy jó minőségű napszemüveg elengedhetetlen kelléke a nyárnak. Mivel minden boltban ezernyi színből és fajtából válogathatunk, épp ezért némi időt vesz igénybe a legjobb megtalálása. De szánjatok pár percet a kutatásra, nehogy valami idétlen darab kerüljön a végén a kasszához… Ha merészebb vagy, akkor válogathatsz a neon színek és a mintás darabok közt is, de ha időtlen eleganciát részesíted előnyben válassz aviator vagy wayfarer típusokat -garantált a siker!

Sapka

A baseball sapkák és a kalapok a nyár elengedhetetlen kellékei. Hiszen mi mást kellene jobban védenünk, mint az arcunkat és szemünket – amiatt szükséges a jó szemüveg. Az idei évben behódoltam a szalmakalapoknak, melyeket már hagyományos nude, fehér és fekete árnyalatokban is beszerezhetünk. Próbálgassatok Ti is, és legyetek bátrak.

A megannyi tipp után, reméljük már bátrabban és stílusosabban léptek a strandok gyepére. Éljen a nyár!