Blair Waldorf, a stílusikon

Szinte nincs olyan lány, akinek be kell mutassuk, ki is az a Blair Waldorf. Azért egy kis háttér információként szolgáljon, hogy a méltán népszerű Gossip Girl című sorozat egyik főszereplőjéről van szó (Leighton Meester játssza a karakterét), Serena van der Woodsen legjobb barátosnéja és feddhetetlen stílusérzékkel rendelkezik.

 

Blair and Serena

 

Blair stílusa nagyon klasszikus és kifinomult. Mindig úgy néz ki, mintha éppen egy üzlet kirakatából lépett volna elő, szettjei tökéletesek és mindig minden  hajszála a helyén van. Blair megtestesíti az igazi “upper-east-side” stílust, és ezzel rendkívül elégedett is.

Queen B soha nem lépne ki az utcára zsíros hajjal vagy éppen melegítőben. Ha szimpatizálsz ezzel a stílussal és szeretnéd elcsenni Blair néhány ötletét, tarts velünk, segítünk!

 

Ruhák és szoknyák

Blair nagy rajongója a ruháknak és szoknyáknak. Szinte soha nem látható nadrágban, a farmernadrágot pedig egyenesen megveti.  Ez az első évadokban azért is lehetett, mivel iskolai egyenruhaként a szoknya szolgált. Ám a hétköznapi megjelenései is bővelkednek gyönyörű ruhákban.

 

 

 

Hasonló darabokat találhatsz a H&M-be, Pimkie-be, és az asos.com-on is!

 

Uniformis

Mint említettük, Blair az első évadokban még iskolás lány. A Constance Billiard School for Girls-ben pedig kötelező viselet az egyenruha. A stíluskirálynő azonban még ezeket az uncsi uniformusokat is feldobta egy-egy kiegészítővel, vagy divatos inggel. Jellemző rá a színes hajpántok viselése.

 


Klasszikus fehér inget szintén találsz a H&M-ben, szuper hajpántokért pedig nézz be a Claire’s be vagy a Bijou Brigitte-be.

 

Színek kavalkádja

Mindegy, hogy éppen hova készül, egy kis színt mindig varázsol az outfitjébe. Legyen az akár egy kabát, egy élénk táska, netán harisnya, Blair sosem veti el a sulykot és összeállításaiban mindig tökéletes összhangban vannak a színek. Kedvenc árnyalatai a piros (ez a védjegye), narancs és sárga.

 

 

 

Színes darabokra könnyen lelhetsz a Tally Weijlbe és a Debenhamsban.

 

Csajos részletek

Blair egy vérbeli csajos csaj, éppen ezért előszeretettel építi be a kis masnikat, fodrokat és csipkét az öltözködésébe. Általában ilyen stílusú ruhákban jelenik meg alkalmi eseményeken is.

 

 

 

Csajos ruhákat sokszor találhatsz a H&M-ben.

 

Csábos pizsamák

Egy vérbeli Waldorf még az ágyban is stílusos marad. Nem látni őt kinyúlt, szakadt pólókban és flanel pizsikékben. Szatén fehérnemű, hálóing- ez az igazi Blair.

 

 

 

 

Ilyen hálóruhákat az Oyshoban is találsz!

 

KIEGÉSZÍTŐK

Hajpántok

Blair védjegyei a mindenféle színekben és formákban pompázó hajpántok. Általában ezeket kiengedett hajjal viseli, de néha összefogott hajába is belecsempészi.

 

 

Harisnya

Ha beköszönt a tél, Blair akkor sem mond le a szoknyák és ruhák viseléséről, csak gondoskodik a réteges öltözködésről, és harisnyát húz. Lehet az színes, kötött, csipke -Blair mindent tökéletesen visel.

 

Blair Waldorf

Sok harisnyát találsz a H&M-ben vagy a Calzedoniában.

 

Blair haja

Queen B majdnem mindig leengedett, enyhén hullámos hajjal mutatkozik. Ezek azonban kifinomult, tökéletes hullámok, közel sem a Serena féle oroszlánsörény.

 

 

 

A könnyed hullámok eléréséhez kövesd a következő lépéseket:

 

  • Elsőként mosd meg a hajad, és ha vékony szálú, használj volumennövelő termékeket.

 

  • Szárítsd meg ahogyan általában szoktad.

 

  • Ha göndör hajad van alapjáraton, mindenképp ki kell vasalnod a göndörítés előtt ( akármilyen viccesen is hangzik ez), hiszen csak így érheted el a tökéletes hullámokat. Ha egyenes hajad van, tegyél rá valamiféle göndörödést elősegítő terméket. A hővédelemről se feledkezz meg!

 

  • Kezd el a hajad hullámosítását egy kb. 2-3 cm átmérőjű hajsütővassal. Ha előtte felosztod részekre, sokkal könnyebb dolgod lesz! Minden hullámot fújj be lakkal is a tartósság érdekében.

 

  • Befejezésül hajfénnyel tedd még ragyogóbbá a hajkoronád, és az igazi Blair stílus eléréséhez ne feledd a hajpántot!

 

 

Ti szeretitek Blair stílusát?