Blake Lively legjobb szettjei

Blake Lively az a nő, akinek mindene megvan: hosszú lábak, gyönyörű hajzuhatag, tökéletes gyerekek, na meg Ryan Reynolds. Ha mindez nem lenne elég, még a stílusa is remek!

A Gossip Girl egykori Serenája nem csak a sorozatban pompázott mindig hibátlan outfitekben, de a való életben is kifogástalan az ízlése. Általában az elegánsabb darabokat kedveli, de „szomszéd lány” szetteket is magára ölt azért néha, hogy mégse érezzük magunkat annyira rosszul a saját ruhatárunkkal.

bl

Kismamaként sem öltött magára hatalmas zsákokat, mindig megmutatta csodás alakját és kerekedő pocakját. Igaza is van, miért kellett volna bujkálnia? Most megmutatjuk azokat a szettjeit, amelyekből rájöttök, hogy amiket fent leírtunk, az mind igaz.

Talpig pirosban

A nadrágkosztüm egyébként is merész választás, mert nem áll jól mindenkinek, Blake ráadásul piros színben húzta magára! Milyen jól is tette, hiszen ez az árnyalat nagyon jól illik gyönyörű, szőke hajához.

bl8

Csak természetesen

Már ami a színeket illeti. Ez a szett jól bemutatja, hogy Blake is kedveli az abszolút hétköznapi darabokat is. Ez az összeállítás laza és kényelmes, a színek pedig tökéletesen harmonizálnak egymással. Még a kutyus bundájával is! A magassarkú azért érdekes választás azzal a díszítéssel, de ennyit elnézhetünk neki.

bl6

A kiegészítők szerepe

Ez a snassz, fekete ruha akár egyszerű és unalmas is lehetne, de nem! Ez a kalap remekül feldobja az outfitet, csodásan áll rajta és éppen annyit tesz hozzá a ruhához, hogy a kettő együtt szuper stílusos legyen. A csizma is telitalálat, a térd fölé érő szára nagyon szexi, az orrán lévő kivágás pedig ad némi extrát a szetthez. Tökéletes!

bl1

A csinos kismama

Két gyermeke is van már, így volt mit válogatni a ruhái között a pocakjára. Ez a kék darab akár kihívó is lehetne, mivel nem túl hosszú, de a felsőrész szabása és díszítése odavonzza a tekintetet, így az egész nagyon egyben van és remekül állt a pocakján.

bl3

Éljen a fekete

Egy újabb fekete outfit, amit ezúttal is kiegészítőkkel dobott fel – most a színekkel játszva. A barna szín csodásan megtöri a fekete egyhangúságát, de mégsem lesz túl harsány az összkép. Így lesz az unalmas, fekete szettből egy érdekes összeállítás! A trendi mokaszin cipő is sokat ad az outfithez, csillagos ötös!

blakeli

Nos, mint látjátok, a sorozaton kívül, stylist hadak nélkül is, pazarul, stílusosan öltözködik Mrs. Reynolds, mi biztosan ellesünk majd tőle néhány tippet!

A képek forrása: Pinterest