BNDFS – Beszámoló Nanushka Digital Fashion Show-ról

Tegnap este (április 12-én) 21 órakor a Merlinben lehettünk tanúi a 2012 tavasz-nyári Nanushka kollekció digitális bemutatójának. Az esemény előtt meglepetéseket ígértek a szervezők és hogy egy különleges bemutató részesei lehetünk.

Felvezetésként bejelentéseket hallhattunk 3 sötét alaktól, ugyanis a kivetítés során nem sok látszódott a beszédet mondókból és sajnos a kihangosítás is szörnyű volt, így hallani is alig lehetett őket. A lényeget azért szerencsére értettük: Nanushka nem adja fel, egyre nagyobb terjeszkedésbe kezd és nemhogy bezárná végleg a Fashion Street-en található Pop up store-t, hanem épp ellenkezőleg! Állandó üzletet nyit ott és cég is átköltözik oda. Azt is megtudhattuk, hogy nem csak a külföldiek, de a magyar közönség is szívesen látogatta a “felbukkanó” boltot március közepéig, tehát nem csak az előbbiekre építenek ezzel, ahogy sokakban felmerült.”

A bemutató is kezdetét vette a jó hírek után. Több ismert modell is felvonult a kifutón, mint például Axente Vanessa vagy Ebergényi Réka.

A ruhák színét tekintve egyértelműen a barna dominál, a kollekció körülbelül 80%-a ilyen színű darabokból áll. De megtalálhatunk pár halvány árnyalatot, hófehér, fekete vagy fekete-fehér csíkos felsőt, szoknyát, nadrágot és ruhát is. Gyönyörű hátak, lenge, sokszor áttetsző anyagok, meglepő fazonok. Az egész olyan Szafari hangulatú. Az egyik személyes kedvencem egy barna csíkos poncsószerű gombos felső volt. De szerintem nem vagyok egyedül, aki az egész kollekciót elfogadná a gardróbjába. Ez a minta rengeteg darabon visszaköszön:

Nanushka

A bemutató digitális mivoltja miatt nem tudunk még fotókat mutatni, de amint lesznek a kollekcióról képek, azokat is megosztjuk veletek!

A bemutatót egy Szezonnyitó Party követte, amihez már a Merlinben csatlakozott Nanushka.