Boldog Születésnapot John Krasinski!

John Krasinski egy olyan pasi, aki mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Sokkal több, mint egy helyes, magas srác. Közelgő születésnapja alkalmából, most az ő karrierjébe teszünk egy kis betekintést, hogy ti is lássátok, micsoda remek pasas!

Mr Krasinski 1979. október 20-án született a Massachusetts állam beli Newton-ban, Mary Claire és Roland Krasinski harmadik fiaként. 2001-ben szerzett drámaíró diplomát a Brown-on, ezután gyakornokként dolgozott olyan produkciókban, mint például a Late Night with Conan O’Brien. A gyakornokság után pedig a színészkedésben kezdte bontogatni a szárnyait, amiért nagyon hálásak vagyunk, mert imádjuk a filmvásznon illetve sorozatokban látni egyaránt.

Krasinski az Office című sitcom által lett ismert Amerikában, ahol Jim Halpertet alakította, majd később kivette a részét az írói illetve rendezői munkálatokból is.
Fun fact, hogy John úgy kapta meg a szerepet, hogy a meghallgatásra, várakozva, az amerikai sorozat producere mellett ült, amiről természetesen mit sem sejtett. Így hát ecsetelni kezdte a fickónak, hogy az amerikaiak sosem tudják visszaadni a brit sorozatok sajátos humorát, amikor sitcomot készítenek, ezért félő, hogy az Office-al is ez lesz majd. Ekkor Greg Daniels elmondta, ki is ő, ami azt eredményezte, hogy John zavarában elhányta magát, elnézést kért, kiszaladt, felhívta a menedzserét, hogy szeretne elmenni és nem részt venni a szereplőválogatáson, mert borzasztóan leégette magát az imént. Szerencsére meggyőzte, hogy maradjon, és amikor visszament a szobába ahol a meghallgatásokat tartották, mindenki hatalmas nevetéssel fogadta, Daniels pedig azt mondta neki, hogy ha ő szerepelni fog a sorozatban, biztosan nem fognak leégni. Na, többek között ezért is imádjuk John-t.

A “szomszéd srác” azaz a romcomok kedvenc figurája.
John-t itthon valószínűleg a legtöbben a romantikus vígjátékokból ismerjük. Kevés alkalommal szerepel nagy volumenű filmekben, vagy kap nagyobb szerepet, de ahol megjelenik, nem lehet elfelejteni. Általában az imádnivaló magas, édes és vicces srácot alakítja, aki ellopja mindenki szívét. Az egyik legismertebb ilyen típusú filmje a Nászfrász (2007) amiben Mandy Moore vőlegényét alakítja. Szintén fergetegesett alakított az Egyszerűen bonyolult-ban, ahol kisebb szerepe volt ugyan, de azt hiszem mindenki rá emlékszik a legjobban. A legismertebb filmje pedig a Szerelem kölcsönbe, ahol szerencsére a főszereplők között láthattuk egy szintén zabálnivaló, vicces karaktert játszani. Kitűnő program lehet egy ilyen őszi hétvégére.

2008 novemberében kezdett randevúzni a gyönyörű brit színésznővel Emily Blunttal. A páros 2009- ben jegyezte el egymást, majd ezt követően 2010. július 10-én házasodtak össze Olaszországban. Azóta van két csodaszép kislányuk, Hazel és Violet.

Forrás: celebritybabyscoop.com

A Fashionfave nevében pedig: Isten éltessen sokáig John Krasinski!