Boldog szülinapot Rachel McAdams!

A kanadai származású színésznőt legtöbben a Szerelmünk lapjai Allie-jeként ismerik, ám azt is tudjátok, hogy hogyan indult karrierje, mi volt a Szerelmünk lapjai előtt és után? Mutatjuk!

Bajos csajból örök romantikus

Rémisztő belegondolni, hogy lassan 12 éve annak, hogy megjelent a képernyőn a Bajos csajok című film, Rachel McAdams-szel és Lindsay Lohannal a főszerepben. Regina George karaktere bizony nem volt túl pozitív, viszont ezt követően már Ryan Gosling oldalán csillogtathatta meg színészi tudását az előbb említett ikonikus produkcióban. Alakítása annyira megragadta a producereket, hogy 2004-től sorra kapta a romantikus hősnők szerepét, emlékezetes filmjei közé tartozik a Fogadom, melyben Channing Tatum volt a partnere, Az időutazó felesége vagy az Éjfélkor Párizsban.

Spotlight

A tavalyi évben megjelent Spotlight című sikerfilmben azonban sikerült levetkőznie a romantikus karaktert és egy tőle nem megszokott, igazán komoly szerepben láthattuk viszont, ő alakította a The Boston Globe Pulitzer-díjas újságírónőjét, Sacha Pfeiffert. Rachel hónapokon keresztül követte az újságírónő hétköznapjait, hogy jobban bele tudja élni magát filmbeli szerepébe. Szerintünk sikerült neki.

http://www.ew.com/article/2015/07/29/spotlight-trailer-michael-keaton-rachel-mcadams

Hairology

Mint a legtöbb sztár, ő is kipróbálta a hajszínpaletta legtöbb színét, a szőkétől kezdve a vörösön át a feketéig. A sötét árnyalatoktól eltekintve szinte mindegyik jól állt neki, ám mi mégis úgy véljük, JLaw-hoz hasonlóan, hogy a szőke az igazi. Ti mit gondoltok?

http://www.eonline.com/news/447262/celeb-hair-transformations-beyonce-s-blond-pixie-cut-rachel-mcadams-color-evolution-and-more

Szerelmi élete

Magánéletéről nem sokat tudunk, nem voltak kiemelkedő botrányai, amelyek jól az emberek emlékezetébe vésődhettek volna. A valódi életben is megmaradt annak a kis aranyos karakternek, amelyet filmjei többségében alakít. A Szerelmünk lapjai forgatása után, legtöbbünk nagy örömére, felröppent a hír, hogy a két főszereplő egymásba gabalyodott a forgatás során, majd később be is bizonyosodott. A szerelem végül két évig tartott, majd 2008 környékén ismét egymásra találtak egy rövid időre. És igen, azt a bizonyos filmjelenetet valószínűleg a való életben is rekonstruálták!

Mostanában Jamie Linden forgatókönyvíróval randevúzik, reméljük összejön a dolog!

http://www.sandiegored.com/noticias/45943/Ryan-Gosling-volvio-con-Rachel-McAdams/

A jelen

Úgy tűnik a Spotlight meghozta a tényleges változást, manapság a Doctor Strange című Marvel adaptációban láthatjuk viszont Christine Palmerként. Ha kíváncsiak vagytok rá, jelenleg is fut a mozikban. Legközelebb pedig 2017-ben tűnik fel újra a képernyőn a Disobedience című filmben, Rachel Weisz színésznővel.