Boldog szülinapot Victoria Beckham!

Ma tölti 42. életévét a világ egyik legirigyeltebb futballistafelesége, Victoria Beckham. Vicky életét könnyű nyomon követni, hiszen a Beckham család mindennapjai már majdnem húsz éve a nyilvánosság előtt zajlanak. E jeles alkalomból úgy döntöttünk röviden bemutatjuk élete néhány érdekes momentumát.

Kezdetek, a Spice Girls

Karrierje a Spice Girls nevezetű formációval kezdődött, amelyben ő képviselte az elegáns irányvonalat, innen is jött a Gosh Spice név. Noha mindenkinek más az elképzelése, hogy mi az elegáns, mentségére legyen mondva, hogy a 90′-es évek tájékán outfitjei még tényleg beletartoztak ebbe a kategóriába.

http://www.smh.com.au/lifestyle/celebrity/victoria-beckhams-antiwrinkle-regime-20090428-amey.html

 

A futballistafeleség

1997-ben ismerkedett meg David Beckham válogatott focistával, két évre rá pedig össze is házasodtak. Nem sokkal ezután a Spice Girls fel is bomlott, így Victoria teljes mértékben a családra tudott koncentrálni. Daviddel számtalan címlapon és reklámban szerepeltek már, nem csoda hiszen nagyon jól állnak egymásnak.

http://www.express.co.uk/pictures/galleries/2982/Emporio-Armani-new-celebrity-advert-campaign-pictures/David-Beckham-66234

A megcsalt feleség

Előbb-utóbb minden sztárpár életében bekövetkezik az a bizonyos hűtlenségi ciklus, legyen az megtörtént vagy fiktív dolog. A médiának állandóan szolgáltatni kell a legújabb pletykákat a kiéhezett olvasók számára. Beckhaméknél 2004-ben durrant ki a lufi, amikor is egy Rebeka Loos nevű hölgyemény azt állította, hogy sikerült kétszer is elcsábítania Beckset. Ezután Sarah Marbeck is jelentkezett, hogy ő pedig két évig volt David szeretője. Úgy tűnik náluk a kettes volt a bűvös szám, a Beckham házaspár igazán professzionálisan kezelte a dolgot, elutasították a vádakat, aztán, hogy mi történt a négy fal között ezt már csak ők tudják. Szerencsére sikerült a kellemetlen eseteken túllépniük, ma már ők számítanak a mintacsalád példaképének.

http://www.celebitchy.com/118317/itw_david_beckham_cheated_on_posh_with_a_hooker_in_2007/

A plasztikai műtétek sorozata

Sokan támadják Victoriát azért, mert a nyilvánosság előtt szinte soha nem mosolyog. Egyik interjújában elmondta, hogy ez azért van, mert nem áll neki jól a mosoly. Ha áttekintünk néhány régebbi képet, ahogy bizony fülig ér a szája, lehet, van némi igazság a dologban. Ha kicsit jobban megfigyeljük arcszerkezetét a kezdetektől a mai napig észrevehetjük, hogy bizony sok minden köszönhető a plasztikai sebészeknek. Egy időben attól volt hangos a média, hogy reszelni kellett az állcsontjából, hogy sikerüljön karakteresebb arcot varázsolni neki. A módszer kicsit barbárnak tűnik, lehet igazság sincs benne, a következtetést mindenki vonja le saját magának, szerintünk ő nem az elrettentő példák csoportját gyarapítja, az ő esetében tényleg jó munkát végeztek az orvosok.

http://www.kissstrips.com/celebrities-before-and-after-teeth-whitening/

A család

Férjét négy elbűvölő kisBeckham-mel ajándékozta meg. Brooklyn, a legidősebb, pedig már igazi szívtipró a saját korosztályában, ráadásul jó eséllyel igazi sztár modell lesz belőle, kora ellenére már neves divattervezők kifutóin is megfordult már (ilyen jó génekkel nem nehéz). A legjobb dolga mégis Harper Sevennek van, hiszen mindenki elkényezteti, édesapja pedig egyenesen rajong érte. Ő gyakran a legékesebb kiegészítője szüleinek.

http://www.enstarz.com/articles/135876/20160117/david-victoria-beckham-news-couple-sexless-marriage.htm

 

Divattervezői karrier

2004-ben a divat felé fordult és a Rock and Republic amerikai márkával együttműködve ő vitte a farmer vonalat. Majd 2006-ben önállóan létrehozta a dvb márkát, tulajdonképpen ez egy kis családi divatbirodalomnak indult. A következő évben a termékeket elkezdték Amerikában is forgalmazni, Victoria pedig bezsebelhette az Év vállalkozója és az Év nője címet egy brit magazin szavazásán. Innen aztán nem volt megállás, Vicky megálmodta saját kollekcióját, amelyet a New York- i divathéten mutattak be, és amelyet vegyes érzelmekkel vártak. A tíz darabból álló luxuskollekció végül akkora sikert aratott, hogy sikerült nevét egyszer s mindenkorra beírni a divatszakmába – pályája azóta töretlen. A vonal mindenkori felismerhető jegyei az elegancia, sikk és minimalizmus. Legkedveltebb színei a fekete, fehér, szürke és a nude. Kreációi ma már nem hiányozhatnak egyetlen neves divathétről sem.

http://beasbeautyblog.com/victoria-beckham-cruise-2016-collection/

Úgy tűnik a hosszú évek alatt sikerült levetkőznie az énekesi karriért és egy céltudatos üzletasszony bőrébe bújnia. Isten éltessen, Posh Spice!