Bolla Viktória és a szerelem projekt, amire már régóta vártunk!

Nevét egyre többen ismerik, önálló kollekcióját is útjára indítja, mégis a család a legfontosabb számára. Bolla Viktória nevét érdemes megjegyezni, hiszen kollekciójával azokat a nőket szeretné megszólítani, akik igenis tesznek azért, hogy életük előre haladjon, több területen is helyt állnak. Fejet felemelni bátor hölgyek/anyukák, ez a kollekció Nektek szól!

Elsősorban blogger/vlogger vagy, de nagyon sokan influencerként is említenek téged. Hogy érzed, ez milyen hatással volt az életedre?

Ennek a területnek köszönhetem, hogy azzal foglalkozhatok napi szinten, ami a szenvedélyem. Imádok kreatívkodni, ötleteket megvalósítani, új dolgokat kipróbálni, írni, fotózni, egyszóval mindent, ami a bloggerkedéshez kell. Szuper, hogy egy olyan dolgot nevezhetek a munkámnak, aminek minden percét élvezem.

Átlagosan hány márkával működsz együtt?

Ez teljesen változó. Van hónap, hogy alig van együttműködésem, van hogy 10 céggel is együttműködök egy hónapban. Együttműködéseknél mindig a márka mondanivalóját és a termék minőségét nézem, ez alapján döntök.

A közösségi médiában megjelenő képeiden látszik, hogy „beszéled a divat nyelvét”. Mióta fontolgattad, hogy saját kollekciót tervezel?

Ez valójában egy gyerekkori álmom, amely most válik valóra. Mindig ott mocorgott valahol a fejemben és reménykedtem, hogy esetleg lesz rá lehetőségem, hogy belevágjak, de idén jött egy olyan lehetőség, aminek köszönhetően bele mertem vágni.

Mesélj egy kicsit a kollekciódról, milyen anyagokkal dolgoztál, esetleg milyen mintákkal, szabásvonalakkal? Alapvetően ki a célcsoport és korosztály, akinek szánod a kollekciódat?

A célcsoport a stílusos modern nő, aki szeret letisztultan öltözködni, de azért mindig feszegeti kicsit a határokat. A márka instagram oldalára is kiírtuk, hogy modern hétköznapi hercegnőknek készül a kollekció. Ezt a hercegnőséget nem úgy értem, hogy valójában Kate Middletonnak és Meghan Marklenek célzom a ruhadarabokat, sokkal inkább azoknak a nőknek, akik úgy élik az életüket, hogy abban igenis ők a főszereplők. Ők a történet hercegnői. Akik legyőzik a hétköznapi problémákat, egyszerre állnak helyt több területen, és mindezt emelt fővel és csinosan teszik. A kollekcióban alapdarabok találhatóak majd, most először főleg fekete és fehér színekben, de lesz például egy khaki pulcsi és egy vörös ruha is.

Milyen üzenetet szeretnél továbbítani a követőidnek, akik akár potenciális vásárlók is lehetnek?

A kollekciót a követőim közül jelentkező lányokon, nőkön fotóztuk be, ezzel is szerettem volna megmutatni és bebizonyítani, hogy olyan alapdarabokat készítettünk, ami mindenkinek kortól, kilógramtól és centiméterektől függetlenül jól állhat. A kinézetünket nagyban befolyásolja a hangulatunk, az önbizalmunk, a kisugárzásunk. Csupa olyan “modellt” választottam, aki valamilyen oknál fogva nem felelne meg a tipikus modell követelményeknek, viszont akiknek olyan kisugárzásuk van, hogy azonnal levesznek mindenkit a lábukról.

Várható további kollekció még a jövőben?

Természetesen! Nem feltétlenül fogom magam tartani a tipikus divat szezonokhoz, így nem őszi-téli és tavasz-nyár kollekciókat fogok bemutatni, sokkal inkább egy szinte állandó újdonság érzetet szeretnék kelteni. Így a webshop indulása után 2 hétre már érkezni is fog 2 új ruha fazon.

A folyamatosan célkitűzés minden vállalkozás alapja. Jelenleg, mi a cél az első kollekcióddal/márkáddal, milyen célokat tűztél ki magad elé?

Az egyetlen konkrét célom az első kollekciómmal, hogy elégedettek legyenek a vásárlók, viseljék a ruhadarabokat büszkén és magabiztosan és akkor én már boldog vagyok! De ha üzleti szempontból vagy kiváncsi, nagyon örülnék, ha nagyjából fél év alatt megtérülne a befektetett összeg és energia.

Viki Instagram oldalát itt, a márka Instagram oldalát pedig itt érhetitek el.