Bőrőrültek figyelem, megérkezett a legújabb őrület! – LeatherSickness

Nem hiszem, hogy bárki látott volna hasonló kiegészítőket az üzletekben, hiszen ez a legújabb őrült “fashion-találmány” még csak most indít hazánkban. A bőrről, mint anyagról mindig az érintés, a bőr illata és anyaga jut eszünkbe, az első osztályú, természetből fakadó ősi erő. Így nem csoda, hogy a nők és férfiak egyaránt imádják a bőrből készült termékeket, hiszen a finom szexisséget és a jó értelembe vettállatiasságot szimbolizálja és sugallja, illetve közvetíti felénk.

_MG_3084

Egy magyar divattervező fejéből pattant ki az ötlet, mi lenne, ha a felnőttfilmekben is használt bőr kiegészítőket beintegrálná a divatvilágba? A fogadtatás és vélemény bár megoszlik, de ennek ellenére az igazi fashion-fanatikusok gőzerővel rendelik a terméket, így lassan minden szemnek hozzá kell szoknia ahhoz, hogy az övet ezentúl nem csak a nadrágokon fogja látni! A márka Magyarországon a LeatherSickness nevet kapta, mely átvitt értelemben inkább jelent bőrőrületet, mint bőrbetegséget, vagyis minden bőrimádő, bőrőrült igazán boldog lehet, hogy újabb formában hordhatja kedvenc anyagát. A termék több színben és fazonban rendelhető, exclusive, egyedi tervezésű, így a minősége is garantáltan első osztályú, nem beszélve arról az előnyről, hogy a vásárló maga döntheti el a szín- és anyag kombinációt. Látogass el a LeatherSickness Facebook vagy instagram oldalára és találd meg az új kedvenc kiegészítőd!

Légy szexi és egyedi, hogy minden szem rád tapadjon, bárhová is mész! Legyen szó fesztiválról, nyaralásról, egy szimpla vacsoráról vagy moziról, az LS feldobja a szetted, akárhová is mész!

Facebook: www.facebook.com/leathersickness
Instagram: @leathersickness
Rendelés és kapcsolat: leathersickness@gmail.com