Cameron Diaz révbe ért

A gyönyörű Cameron Diaz új korszakhoz érkezett az életében, írt egy könyvet, amely egyre nagyobb sikernek örvend, és mindennél jobban szerelmes férjébe Benji Maddenbe.

A megszelidíthetetlen nő

“Cameron Diaz a szinglikirálynő, aki nem tud megállapodni.” Sokáig csak így nevezték a gyönyörű színésznőt. Diaz sokáig azt nyilatkozta azért nem tud megállapodni, mert senki nem tudta igazán megfogni. Szerinte egy egyedülálló nő is lehet boldog, sikeres és kiegyensúlyozott. Ezt mindvégig láthattuk is rajta, mivel a színésznő hiába volt egyedülálló sokáig, mindvégig ragyogott a filmekben és a vörös szőnyegen is egyaránt. Charlie egyik angyala korábban együtt járt Justin Timberlakekel, Jared Letóval, és a New York Yankees játékosával Alex Rodriguezzel is, azonban boldogsága nem tartott sokáig egyik férfival sem. 
 imageimage

 Ép testben, ép lélek

Diaz kisasszony pontosan azon nők közé tartozik, akiket minden nő irigykedve néz ha bikinire vetkőzik. Tökéletes alakját 40 felett nem is rejtegeti, sem a vörösszőnyegen falatnyi ruhákban pózolva, sem a tengerparton a paparazzik elől. Nemrégiben meg is jelent “A test” című könyve, melyben tanácsokat ad a nőknek hogyan érjék el legjobb formájukat. Sok hírességgel ellentétben ő nem azt akarja elérni, hogy követői rá hasonlítsanak, sokkal inkább azt hogy hogyan tudják kihozni saját testükből a maximumot. Ehhez segítségül negyven különböző testalkatú nőt faggatott ki, és rajtuk keresztül mutatja be miként cselekedjünk. Könyvében ezenkívül ír a táplálkozásról, a mozgásról, a szépségről, és az önbizalomnövelésről.

image

image

A feleség szerepében

A csodaszép színésznő soha sem titkolta, hogy nem tud megállapodni senki mellett, és hogy igazán jól, és teljesnek érzi magát férfi nélkül is. Azonban, mint mindenki ő is társas lény, szeret szerelmesnek lenni, és úgy látszik 2014 év vége meghozta neki az igaz szerelmet Benji Madden személyében, aki ugyan 6 évvel fiatalabb tőle, de mindennél jobban szerelmes belé. A sors fintora, hogy a párt elsőként Justin Timberlake mutatta be egymásnak, aki mint tudjuk Diaz egykori szerelme volt. Később Nicole Richie barátnője mélyítette el köztük az ismerettséget, aki köztudott hogy Benji testvérének Joelnek a felesége. Tehát már az is biztos, hogy Cameron és Nicole nagyon jó sógornők lesznek. A 42 éves szőkeséget mindössze 7 hónap randizgatás után jegyezte el Benji teljesen hagyományos módon a szűk család, és a barátok társaságában. A fiatal gerlepár azt nyilatkozta, hogy nem is lehetnének ettől boldogabbak. A színésznő még soha nem volt ennyire szerelmes, és a férje Benji nyíltan jelentette ki, ő a legbüszkébb férfi, hogy feleségül vehette Cameron Diazt. A színésznőn látszik, hogy majd kicsattan a boldogságtól, és úgy tűnik minden téren jó úton halad. Szerintünk nagyon jól nézneki ki együtt, sok boldogásot kívánunk nekik!

 

image

image